Mercedes-Benz Sprinter – Varebil

Verdt å se

Brosjyre360 visning Mercedes-Benz TV

Profesjonalitet i alle varianter

Alle våre kunder har en arbeidshverdag med svært spesielle behov. Og siden disse er stadig økende, kan Sprinter varebiler leveres i forskjellige varianter.

Sidevindassistent

Som første varebil leveres Sprinter med sidevindassitent som standard.

Sidevindassistenten støtter føreren ved sterke sidevindkast med automatisk oppbremsing for å holde bilen stabilt i kjørefeltet.
Den registrerer sterke sidevindkast i rett tid ved hjelp av sensorene i kjøredynamikkstyringssystemet ADAPTIVE ESP®. Fra en hastighet på 80 km/t korrigerer den bilens kurs med automatisk bremsing av hjulene på bilens leside. Slik kan sidevindassistenten forhindre upassende reaksjoner og forbedre førerens sikkerhetsfølelse ved sidevind.

Sidevindassistenten kan leveres på varebiler med 3,5 t og 3,88 t tillatt totalvekt samt karosserilengdene standard, lang og ekstra lang – med normaltak og høyt tak.

Kjøreassistentpakke – nye standarder når det gjelder sikkerhet

Takket være sin unike sikkerhetspakke i varebilsegmentet, behøver ikke Sprinter å gjemme seg bak personbiler lenger.

Kjøreassistentpakken som kan leveres om ønskelig bidrar med bestanddelene COLLISION PREVENTION ASSIST, kjørefeltassistent, dødvinkelassistent og fjernlysassistent til å redusere ulykkesrisikoen i mange situasjoner og å øke kjørekomforten.

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Truls Røer
Ronny Nordby

Prøvekjør en Sprinter