Mercedes-Benz Viano

Verdt å se

Mercedes-Benz TV

Romkonsept mer plass

Viano har alt som gjør en bil til en ekte familiebil. Med rikelig plass for opptil åtte personer og sitt svært fleksibelt interiør, skaper den de beste forutsetninger for turen til de vakreste steder i verden: Barnehager, fotballbaner, kjøpesentre, fritidsboliger og fornøyelsesparker.

Godt forberedt for fremtiden

Viano setter ny standard for lønnsomhet og bærekraft – og det uten å ofre kjøregleden. Når det gjelder din Viano, kan du velge blant ulike motorer når det gjelder ytelse og effektutfoldelse i en totalt ny dimensjon.

Trekkraft og retningsstabilitet

Hvis du og din Viano TREND eller AMBIENTE ofte må forholde dere til ugunstig vær- og føreforhold, anbefaler vi 4MATIC [1] permanent 4-hjulsdrift som kan leveres om ønskelig.

Kjør sikkert

For at du skal kunne bringe små og store passasjerer med en god følelse til sin destinasjon, har vi for Viano utviklet et sammenhengende og helhetlig sikkerhetskonsept. Grunnlaget for dette er et sikkerhetskarosseri med kraftig passasjercelle og en rekke nyttige sikkerhetskomponeter.

De fleste ulykker starter lenge før selve sammenstøtet: Med en uoppmerksomhet, dårlig sikt eller en uforutsett fare. For sikker kjøring har du glede av Mercedes-Benz sikkerhetskonsept som med en rekke tiltak hver dag bidrar avslappet kjøring og hjelper deg å mestre kritiske kjøresituasjoner.

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en Viano