Mercedes-Benz Vito – Varebil

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter Mercedes-Benz TV

Nye Vito vil og kan. Og gjør det

Du er alltid klar til å gjøre en innsats. Gjør jobben målbevisst. Elsker nye utfordringer. Da fortjener du et kjøretøy som er som skapt for deg: nye Vito. En som ikke bare trekker lasset sammen med deg, men som er ditt visittkort og alltid demonstrerer flek- sibilitet, sikkerhet, driftsøkonomi og kvalitet. En varebil fra en ekte ekspert på nytte- kjøretøy.

Nye Vito er utviklet for å yte full innsats hele tiden og byr på allsidighet og komfort i rikt monn. Og kvalitet fra Mercedes-Benz er som alltid å regne med. Med et drivstoff- forbruk helt ned i 0,57 l per mil1 er den mer økonomisk enn noen gang og bidrar
til suksess for deg med hver kjørte kilometer. Og for at du skal ha enda støere kurs mot målet, byr den på en høy grad av sikkerhet med en rekke assistent- og sikkerhets- systemer som standard, for eksempel ATTENTION ASSIST og Sidevindassistent. Velg mellom forhjuls-, bakhjuls- og firehjulsdrift2 – det er oppgaven det kommer an på. Ett er allerede sikkert: Nye Vito stiller opp overalt og viker ikke tilbake for noen utfordring.

En å stole på

Nye Vito svikter deg ikke. For med den velger du også ytelsene og kvaliteten som du kan forvente av et nyttekjøretøy fra Mercedes-Benz. Nykommeren er en ordentlig pådriver som gir deg ryggen fri og utgjør forskjellen. Det fullforsinkede karosseriet sørger for at den tåler litt og gir deg best mulig innbyttepris selv etter mange år. Og i tillegg kan du regne med reduserte reparasjons- og vedlikeholdskostnader. Men før den blir din, foretar våre ingeniører intensive kvalitets- og sikkerhetstester for å sjekke at den har påliteligheten og slitestyrken som gjør den til en ekte Mercedes-Benz. Et kvalitetsløfte du kan stole på hos nye Vito – i minste detalj.

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Truls Røer
Ronny Nordby

Prøvekjør en Vito