A-Klasse draft

Verdt å se

Nytt formspråk

En ekte Mercedes. Og likevel helt, helt annerledes. A-Klasse overrasker med en frisk og sportslig design som forener følelser og individuell karakter og dermed setter markant preg på kompaktbilsegmentet. En prominent fagjury kåret designteamet til Mercedes-Benz til «Team of the year» i 2011. For den videre utformingen kan du velge mellom tre utstyrsversjoner og tre pakker med forskjellige tyngdepunkter – og skape din helt personlige A-Klasse.

Nye A-Klasse utmerker seg ved et sportslig-emosjonelt eksteriør: markant linjeføring, dynamisk svungne flater og en coupéinspirert vinduslinje. Også de betydelig endrede målene fremhever bilens atletiske utseende med mer bredde og vesentlig mindre høyde.

  • Den sterkt pilformede fronten og den uttrykksfulle grillen gir A-Klasse et selvbevisst utseende og et energisk blikk.
  • To markante strukturlinjer langs bilsidene og bakskjermenes kraftige muskler skaper en følelse av fart selv mens bilen står stille.
  • Den coupéformede sidelinjen med svunget takbue, svakt stigende vinduslist i bakkant og en smalere, langstrakt vindusflate understreker det sportslige ved nye A-Klasse. „Frame under Glas“-designen i dørene skjuler B-stolpen.
  • Den brede og horisontalt strukturerte hekken utstråler kraft og sportslighet. Dette inntrykket understrekes av de helstøpte baklysene som er trukket langt frem på sidene.
  • Om natten får nye A-Klasse en fascinerende utstråling takket være innovativ belysningsdesign.

mercedes-benz-a-class-w176_wallpaper_01_1920x1200_05-2012
mercedes-benz-a-class-w176_wallpaper_02_1920x1200_05-2012
mercedes-benz-a-class-w176_wallpaper_03_1920x1200_05-2012
mercedes-benz-a-class_w176_wallpaper_05_1920x1200_05-2015
mercedes-benz-a-class_w176_wallpaper_06_1920x1200_05-2015
mercedes-benz-a-class_w176_wallpaper_07_1920x1200_05-2015

Det sportslig-elegante interiøret er utformet med stor forkjærlighet for detaljer. Former, overflater og materialer danner en harmonisk, formfullendt helhet og lever opp til høye krav både til utseende og brukervennlighet. Førerplassen forener sportslig atmosfære med ergonomisk formgivning og plassering. Resultatet er uforstyrret kjøreglede i typisk Mercedes-Benz komfort. De forskjellige utstyrsversjonene og designpakkene (Eksklusivpakke og AMG eksklusivpakke) gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på interiøret i stylet, urban, sportslig eller eksklusiv retning.

  • Tre setevarianter sørger for ergonomisk komfort. Et stort utvalg attraktive stofftrekk og farger gir deg en mengde individualiseringsmuligheter.
  • Eksklusive utstyrstilbud preger det sportslige interiøret i nye A-Klasse, som for eksempel Eksklusivpakken (tilleggsutstyr) hvor overflaten av instrumentpanelet er trukket med kunstskinn ARTICO eller komfortbelysningen i forbindelse med Lys- og siktpakken (tilleggsutstyr).
  • Utsøkt dekor er integrert i ventilasjonsåpninger, armhvilere i dørene og en rekke betjeningselementer avhengig av utstyrsversjon eller designpakke.
  • Raus bruk av dekorsømmer i kontrast- eller utstyrsfargen på seter, ratt, armlener og dører setter en eksklusiv prikk over i-en.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 290 700,-

Lyst å prøvekjøre en A-Klasse Draft. Kontakt oss i dag!