Mercedes-Benz AMG GT

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter Mercedes-Benz TV

Design – ytelsens estetikk

Gjør dynamikk synlig

Førsteinntrykket er det som sitter igjen. Og design har avgjørende innflytelse på dette inntrykket, for de indre verdiene opplever du ikke før under kjøring. Linjene og flatene til nye Mercedes-AMG GT er kompromissløst puristiske. Det gir en eksepsjonell bil som ser formfullendt ryddig ut; som den superelegante supersportsbilen den er.

Eksteriøret – kompromissløst atletisk

Det lange, lave panseret, kupeens plassering langt bak på bilen, og de ekstremt korte overhengene er klare sportsbilutsagn fra Mercedes-AMG GT. Flytende former og kurver genererer et spenningsfylt vekselspill av lysreflekser.

Ser du fronten rett forfra, ser du – et mesterstykke. Den stående svarte diamantgrillen med midtplassert stjerne og det langt nedtrukne panseret imponerer og lover ytelse i sin reneste form. De store kjøleluftinntakene og luftinntakene på siden sørger for luft til motoren, og utgjør prikken over i-en for det dynamiske frontskjørtet.

Sett fra siden gir det meget lange panseret med det ekstremt korte overhenget et imponerende inntrykk. Hjulhusene vitner om kraft, fylt til randen som de er av store, puristiske AMG-lettmetallfelger, og den steile frontruten understreker bilens motorsportkarakter.

Hekken i fastback-design med markant C-stolpe og slakt fallende bakluke betoner dynamikken til Mercedes-AMG GT. Ekstremt flate LED-baklykter med “løpende” lysblink understreker bilens bredde. Den kraftige, bakre støtfangeren med helintegrerte enderør smalner av mot hekken og gir innsyn til de mektige bakdekkene.

mercedes-benz-amg-gt-c190_wallpaper_05_1920x1200_09-2014
mercedes-benz-amg-gt-c190_wallpaper_06_1920x1200_09-2014

Interiøret – overbevisende sportslig

Det eksteriørets utforming lover, holdes – og vel så det – av interiøret. Alt når du setter deg inn i bilen gir nye Mercedes-AMG GT deg den sitrende følelsen av å kjøre en helt unik sportsbil. Materialer, farger og former går opp i et imponerende hele som begeistrer med reinspikka sportslighet og eksklusive emosjoner.

Har du først tatt plass i AMG sportssetene, blir blikket hengende ved AMG Performance-rattet og AMG-kombiinstrumentet med rundinstrumentskiver i karbonoptikk. Det skulpturinspirerte instrumentpanelet med frittstående display og sportslige og eksklusive AMG dekorelementer sørger for et overbevisende totalinntrykk.

Den dynamisk dominerende utformingen av midtkonsollen, som stiger og utvider seg i retning av instrumentpanelet, kranser kupeens tekniske hjerte: AMG DRIVE UNIT i stilisert V8-plassering av betjeningselementene, for eksempel AMG DYNAMIC SELECT-controlleren for valg av kjøreprogram eller tastene for innstilling av demperne til sportsunderstellet AMG RIDE CONTROL (tilleggsutstyr).

Priser fra kr 1 637 800,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen