Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Lykken er – et enormt utvalg

Alt du kan ønske deg, takket være enormt utvalg.

I nye B-klasse Electric Drive har du en kjærkommen følgesvenn på alle kjøreturer: Din egen stil. Den nye modellen er sportslig, individuell og fremtidsrettet, med dynamiske linjer, forskjellige utstyrsversjoner og eksklusive lakkfarger og materialer. I kupeen legger du merke til den store, frittstående skjermen til hovedenheten, og det oversiktlige kombiinstrumentet. Begge bidrar de til klarhet i form og funksjon.

Det karakteristiske eksteriøret til nye B-Klasse Electric Drive kombinerer elegant utformede detaljer med kultivert sportslighet. Det nye elektriske fremdriftskonseptet gjør bilen noen millimeter høyere enn dens forbrenningsmotoriserte artsfrender. Electric Drive møter dette nivået med spenningsfylte konturer, noe som gir den en utstråling uten sidestykke.

Den svungne profilen preger bilens markante utseende. Parallelle linjer i frontdesign formidler kraftig fremdriftstrang. I hekken dominerer en takspoiler som på en snedig måte får plass til alle antennene. I tillegg holder den det tredje bremselyset, noe som sørger for en sikker kjørefølelse. Kledninger på hjulbuene og sideskjørtene runder av hele inntrykket på en harmonisk måte.

Et kort blikk er nok, så ser du at nye B-Klasse Electric Drive er noe helt spesielt. Den utvendige designen er selvbevisst og sportslig, et inntrykk som ved hjelp av utstyrsversjoner og ulike pakker med tilleggsutstyr kan forsterkes ytterligere.

interiorDen funksjonelle kupeen til nye B-Klasse Electric Drive preges av sportslig, elegant design og materialer av høy kvalitet. Samtidig er alt utformet så oversiktlig at føreren kan konsentrere seg om noe som kanskje ikke er vakrere, men dog viktigere, nemlig trafikken.

Nye B-Klasse Electric Drive overbeviser med en meget høy grad av eksklusivitet, fremtidsrettet modernitet og mange muligheter til individualisering. Disse ser du for eksempel i den store, frittstående skjermen til hovedenheten, eller i kombiinstrumentets høykvalitative tallskivegrafikk.

Et annet høydepunkt er den nye rattgenerasjonen i 3-eikedesign i ulike varianter. Avhengig av utstyrsversjon og -pakke kan du velge mellom attraktive materialer og farger – fra setetrekk i Vianen-stoff til skinn i tranebærrødt.

Det eksklusive kupémiljøet rundes av med tilleggsutstyr som komfortbelysning på LED-basis i tolv ulike farger, uvanlige dekorelementer og detaljer som for eksempel den galvaniserte bryteren i sølvkrom for den elektriske seteinnstillingen.

Gi din B-klasse Electric Drive en helt egen karakter. Med utstyrsversjonene er det meget enkelt. Den attraktive utstyrsversjonen Style gir bilen et individuelt anstrøk og en selvbevisst aura. For den som foretrekker en sportslig og uttrykkssterk karakter, er utstyrsversjonen Urban et godt valg, mens utstyrsversjonen Electric Art med markante elementer i eksteriør og interiør sørger for et spenningsladet utseende uten sidestykke.

Utstyrsversjonen Style står for sikker fremtreden. Det komfortable setetrekket i stoff Vianen sørger for det. Dekorelementer i matriseoptikk danner en høykvalitativ ramme om setene.

Utstyrsversjonen Urban gir nye B-Klasse Electric Drive en spesielt uttrykkssterk fremtoning, takket være lakkerte lettmetallfelger i himalayagrått og flereikedesign, radiatorkledning med krominnlegg og bakre støtfanger med korte kromdekorlister.

Selvbevisst og fantasifull fremstår nye B-Klasse Electric Drive med utstyrsversjonen Electric Art. Med mattsvart lakkerte og glanspolerte lettmetallfelger i flereikedesign, “Electric Drive”-navnetrekket på bakdørene og sydhavsblå eller zirrus-hvite dekorelementer i eksteriøret gjør nye B-Klasse Electric Drive inntrykk på sine omgivelser. Fører og passasjerer nyter godt av et interiør som er designet kun for denne utstyrsversjonen.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 259 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en B-Klasse