Mercedes-Benz C-klasse Cab

Verdt å se

Mercedes-Benz TV

Sportslig uttrykk

Hver av designlinjene for C-Klasse Cabriolet preger en egen livsstil: frihetselskende, aktiv, progressiv. Med sine spenningsladede linjer og muskuløse flater viser C-Klasse Cabriolet en eksklusiv stil. Høy kvalitet i materialer og detaljer fascinerer i det sporty utformede interiøret med eksklusiv komfort og plass for fire personer.

Eksteriør – inspirerende sportslig, avslappet stilsikkert

interiorNår du trykker på bryteren for AIRCAP kommer det opp en vindlamell på frontruten, og vindskjermen bak hodestøttene i baksetet heves i stilling. Luften ledes dermed i større grad over kupeen. Også luftvirvler og støynivået reduseres betydelig.

Når taket er lukket, ligner den fire-seters cabrioleten den sporty fullblods Coupé-varianten: Diamantgrillen og LED High Performance frontlykter som skaper den markante fronten, det lange panseret, senket understell og et imponerende hekkparti med flate LED-baklys. Den bakre støtfangeren avrunder det sportslige inntrykket. Avhengig av motorvalget er den utstyrt med et forkrommet dekorelement eller to synlige enderørsdeksler. Det laminerte taket med glassrute understreker bilens høye kvalitetsnivå når det er lukket. Med åpent tak ser man tydelig harmonien mellom eksteriør og interiør. Den bakre støtfangeren avslutter det sportslige inntrykket. Avhengig av motorvalget er den utstyrt med et forkrommet dekorelement eller to synlige enderørsdeksler.


Interiør – så eksklusivt som det føles

interiorEt interiør som inviterer til å stige inn, puste ut og føle seg fri. Sportsseter med integrert hodestøtte, lav sittestilling og en rendyrket friluftsopplevelse som løfter emosjonalitet og intensitet for hver kilometer. Materialer og farger som er perfekt tilpasset til hverandre utstråler en sportslig livsstil.

Med AIRSCARF hode- og nakkevarmer er det en fornøyelse å kjøre med taket nede, også når det er kaldt ute. Luftdysene i hodestøttene sikrer en komfort som du ikke vil unnvære når du har prøvd.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 525 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en C-Klasse