Mercedes-Benz C-klasse Sedan

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Vis personlighet

Høyt designspråk med dynamisk aksent

C-Klasse sedan overbeviser – både innvendig og utvendig. Med sin ekspressive profil er dynamikk og funksjonalitet kombinert i perfekt harmoni. De klare linjene viser en karakter med forsprang, og høykvalitets dekorelementer i interiøret fremhever standarden til en Mercedes-Benz.

c_klasse_stasjonsvogn_mercedes-benz-c-estate-s204_wallpaper_06_1920x1200_04-2013C-Klasse sedan har en eksteriørdesign basert på det moderne formspråket til Mercedes-Benz, der et vekselspill mellom stramme linjer og store, rolige flater speiler de suverene tekniske egenskapene.

Aksentueringen av frontpartiet har fått nydesignede karosserideler, blant annet støtfanger, lykter og motorpanser, gir fronten et mer dominerende utseende.

For å gjøre det enda lettere å bli sett fås som tilvalg kjørelys i form av LED-lys med karakteristisk kromdekor.

Fargepaletten er utvidet med fire nye lakkfarger, og nye LED baklykter som standard vekker begeistring.

Et omfattende tilbud av lettmetallfelger i forskjellige dimensjoner og utseender understreker det visuelle inntrykket og utvider paletten av kombinasjonsmuligheter.

Med AMG sportspakke får du en bil med et enda sportsligere preg. AMG-styling med markante front , side- og hekkskjørt gjør inntrykk og forsterker C-Klasses dynamiske karakter.

Når eksteriøret begeister med kraftfullt design, fortsetter interiørdesignet å imponere. Innvendig møter passasjerene et nytt instrumentpanel med skjerm over det integrerte kombiinstrumentet, eksklusive overflater og raffinerte dekorelementer.

I utstyrsversjonene ELEGANCE og AVANTGARDE sørger et kombiinstrument med integrert fargedisplay med TFT-teknologi for førsteklasses oversikt.

Førerplassen er ergonomisk utformet, og de komfortable setene føyer seg elegant inn i den helhetlige interiørdesignen.

Nye materialer i setetrekk og nye fargekonsepter frisker opp interiørdesignen i likhet med store dekorelementer over hanskerommet, blant annet i aluminium- eller treutførelse, eller de forkrommede dekorelementene på luftdysene.

Ta gjerne kontakt med en av våre kundebehandlere om du ønsker mer informasjon.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 374.900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en C-Klasse