Mercedes-Benz C-klasse Stasjonsvogn

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Elegant og uttrykksfull

Elegant og uttrykksfull. Ekte storhet vises i alt. I en design som river deg med og ikke slipper taket i deg igjen. I et rom som byr på enda større frihet for ønskene dine. Stig inn og lær mer; om nye C-Klasse stasjonsvogn, om en ny storhet.

mercedes-benz-c-class-s205_wallpaper_04_1920x1200_05-2014
mercedes-benz-c-class-s205_wallpaper_06_1920x1200_08-2014

Eksteriør – tradisjonsrik design

Nye C-Klasse stasjonsvogn er blitt merkbart større, og det organiske formspråket skiller seg tydelig fra forgjengerens. Det vekslende spillet mellom linjer og kanter, konvekse og konkave flater skaper et livaktig spenningsfelt over hele bilen.

Fronten, med en utforming som avhenger av den aktuelle utstyrsvarianten, inkludert klassisk 3-D-radiatorkledning eller sportslig, midtplassert stjerne, har store luftinntak og skarpskårne frontlyktkonturer som dag og natt danner det selvsikre, merketypiske ansiktet til nye C-Klasse stasjonsvogn.

Markante skuldre som ender i en ryddig hekk uten kruseduller, forsterker breddevirkningen og gir alle varianter av nye C-Klasse stasjonsvogn en vital utstråling av stil og sportslighet.

Interiør – utsøkt kvalitet

Nye C-Klasse stasjonsvogn gjør godt inntrykk fra utsiden, og dette bekreftes i kupeen. Høy kvalitet på bearbeiding og materialer, kultivert og sportslig formspråk, smakfulle fargekombinasjoner og intelligente detaljer skaper en atmosfære av avslappet suverenitet.
Høy kvalitet på materialene i dørkledningene og instrumentpanelet gjør kupeen til en kvalitetsopplevelse. Den nye versjonen av midtkonsollen er gledelig oversiktlig og ryddig. Det mangefasetterte kupélyskonseptet byr på stemning og en atmosfære av velvære.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 397 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en C-Klasse