Mercedes-Benz CLA-Klasse Shooting Brake

Verdt å se

Høydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Viser vei

cla-shooting_brake-b1På jakt etter nye opplevelser

Livet i en storby er et eventyr. Hver dag byr på ubegrensede muligheter. Begi deg ut på leting etter nye opplevelser. Med en bil som takket være sin sportslige og kompakte fremtoning ligger lavt over asfalten. Med et interiør som er som skapt for urbane kjøreopplevelser. Nye CLA Shooting Brake er på hjemmebane.

Sportslig design kombinert med et generøst plasstilbud: Den uttrykksterke, sportslige fronten gir nye CLA Shooting Brake et energisk, selvbevisst utseende, preget av konturene på panseret.

To powerdomes, den sportslige radiatorkledningen med en organisk formet lamell og sentralstjerne, og vakkert utformede refleksjonsfrontlykter høster anerkjennende blikk.

Typisk for nye CLA Shooting Brake er taklinjens spenningsfylte kurve og den atletiske hekken med sterkt buet bakluke. De markante linjene veksler med lett buede flater i et samspill som genererer de unike, fascinerende lyseffektene i det nye formspråket til Mercedes-Benz.

mercedes-benz-cla_x117_wallpaper_03_1920x1200_02-2016
mercedes-benz-cla_x117_wallpaper_04_1920x1200_02-2016

Den tydelige skuldermuskelen og den breddebetonte bakre støtfangeren gir nye CLA Shooting Brake et unikt, atletisk utseende og bidrar til dens kraftige fremtoning. Sidevinduene, som, hvis du lar øynene følge bilen bakover, skråner stadig sterkere og ender i en mykt skrånende bakluke med bredt bakvindu, understreker den sportslige breddeeffekten.

Attraktive designalternativer er tilgjengelige om du vil oppgradere din nye CLA Shooting Brake. Utstyrsversjonene Urban og AMG Line byr på ulike muligheter til individualisering, i likhet med de tre designpakkene Nattpakke, Eksklusivpakke og AMG eksklusivpakke.

Stilfull sportslighet, tolket inn i en interiørdesign til å miste pusten av: Edle materialer og førsteklasses bearbeiding i CLA Shooting Brake skaper et luksuriøst og moderne miljø.

Karakteristiske designelementer, som den dynamiske sidelinjen i dørkledningen, danner en optisk forbindelse mellom eksteriør og interiør. Den ergonomiske cockpiten med moderne miljø og sterk verdiutstråling føles som det perfekte stedet å nyte den uforfalskede kjøregleden i nye CLA Shooting Brake.

Betjeningselementene i nye CLA Shooting Brake byr på ergonomisk betjeningskomfort og avlaster føreren. Det som først og fremst kjennetegner interiøret er det frittstående og sentralt plasserte CENTRAL MEDIA DISPLAY, det 3-eikede multifunksjonsrattet med tolv knapper og sportssetene med integrerte hodestøtter og ergonomisk sidestøtte.

Blant tilleggsutstyret omfatter høydepunktene blant annet panorama-soltaket i komplett glassutførelse og elektrisk solgardin, og komfortbelysningen med valg mellom tolv fargetoner.

Interiøret avrundes med tallrike dekorelementer i sølvkrom med metallisk overflate som er meget behagelig å ta på. Du finner dem på rattet, på kjørelysbryteren, lufteåpningene, controlleren, i armlenene i dørene og på mange betjeningselementer. Akkurat hvor, avhenger av utstyrsnivået.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 366 600,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en CLA-Klasse