Mercedes-Benz CLS-Klasse Coupé

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter Mercedes-Benz TV

Oppsiktsvekkende, imponerende, fremragende

Du merker det når et øyeblikk blir spesielt. Når du mister munn og mæle, eller når du ikke får øynene fra noe, vet du det: Det er ett av de øyeblikkene du aller helst vil holde fast. Det samme kommer til skje når du ser nyeste generasjon CLS Coupé. Det kan vi love deg.

Eksteriør – unikt

Slik ser en dynamisk foroverbevegelse ut. Og slik kjennes den ut: Opplev de glidende overgangene mellom kanter, kurver og linjer, så forstår du hvorfor CLS-Klasse Coupé hører til blant stilikonene.
Det langstrakte frontpartiet med en dominerende diamantgrill, en stram frontstøtfanger og markante LED High Performance-lykter med integrert kjørelys preger førsteinntrykket.

Lyktedesignen fascinerer med fremtidsrettet lysteknologi: Opplev for første gang et digitalt lyssystem der hver lysstråle er viet full oppmerksomhet. Som tilleggsutstyr fås MULTIBEAM LED, der hver lykt består av 24 LED-punkter som styres individuelt, umiskjennelig i design og funksjon natt som dag.

En coupé-typisk taklinje, lave sideruter nesten uten synlig B-stolpe og den markante “Dropping Line” setter sitt sterke preg på den elegante sidelinjen.

Du har en rekke attraktive lettmetallfelger å velge mellom. Og den eksklusive, rommelige kupeen i CLS-Klasse får et ytterligere løft med hensyn til sportslighet, eksklusivitet og funksjonalitet.

mercedes-benz-cls-class-c218_interior_814x443_05-2014

Interiør – perfeksjonistisk

Hvor sterkt inntrykk kan et førsteinntrykk gjøre? Og hvor lenge varer det? Prøv selv. CLS Coupé slutter ikke å gjøre inntrykk. Tvert imot. Den er det ideelle stedet for å oppleve kultivert avansement.
I cockpiten er alle betjenings- og viserinstrumenter ergonomisk plassert. Dermed bidrar de også til den berømte “velkommen-effekten” hos Mercedes-Benz. Fra et 8″ TFT-display i flatskjermoptikk via nye designo interiørfargekonsepter (tilleggsutstyr) til et nydesignet 3-eiket sportsratt.

Overflater i eksklusiv sølvkrom, dekorelementer i tre eller pianolakk og den analoge klokken formidler i tillegg en følelse av klassisk-sportslig velbehag med håndarbeidskarakter.

Et interiør formet “i ett stykke” med den eksklusive pyntesømmen og den omfattende bruken av stilfullt integrerte dekorelementer på instrumentbordet videreføres elegant i dørene.

Passasjerene i baksetet opplever også et maksimum av komfort – hver har sitt eget enkeltsete.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 612 700,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Helsfyr

Erik Arnesen Helsfyr AS
Østensjøveien 12
0661 Oslo
Tel: +47 23 37 65 00
Mail: post@erikarnesen.no

maps_helsfyr

Rommen

Erik Arnesen Helsfyr AS avd. Ekspress Service 
Nedre Rommen 1
0988 Oslo
Tel: +47 23 24 54 74
Mail: post@erikarnesen.no

maps_rommen

Åpningstider

Salgsavdeling
Mandag – Fredag: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-19:00
Lørdag: 10:00-14:00

Deleavdeling
Mandag – Fredag: 07:00-17:00
Torsdag: 07:00-19:00
Lørdag: Stengt

Verksted avd. Helsfyr
Mandag - Fredag: 07.00 - 17.00
Lørdag: Stengt

Verksted avd. Ekspress Service
Mandag - Fredag: 07.45 - 16.00
Lørdag: Stengt

Bruk av Cookies