Mercedes-Benz E-klasse – Coupé

Verdt å se

Høydepunkter Mercedes-Benz TV

Uttrykksfull og banebrytende

Nye E-Klasse Coupé står mer enn noen gang for kultivert sportslighet. Sidelinjene fremhever den typiske coupésiluetten. Ideen om et harmonisk ytre tas opp igjen i interiøret og videreføres med eksklusive designelementer.

e_klasse_coupe_mercedes-benz-e-class-coupe-c207_wallpaper_05_1920x1200_03-2013

Eksteriør – dynamikk for øyet

Utvendig er nye E-Klasse Coupé en hyllest til dynamikk på høyeste nivå. Og til syvende og sist er den fremtidsrettede designen det ytre tegnet på en overlegen teknikk. Den nyutformede fronten, den kraftige skulderlinjen og den muskuløse hekken setter nye standarder for innovativ coupedesign.

Det storslagne frontpartiet i nye E-Klasse Coupé, med generøst dimensjonerte luftinntak og loddrette elementer i støtfangeren, gir en helt ny tolkning av det karakteristiske ansiktet med fire “øyne”. Radiatorgrillen med 1 lamell og stjernen i midten gir en mer helhetlig dynamikk og er en bekjennelse til sportslighet.

Den flate taklinjen og den optisk utvidede hekken med nye tofargede baklykter med LED-teknikk sørger for klassiske og umiskjennelige coupeproporsjoner. At bilen er helt unik i dette segmentet understrekes av at den ikke har B-stolpe, slik at alle fire sidevinduer kan senkes helt ned. Sammen med de rammeløse dørene skaper dette den typiske sportslige og elegante coupeprofilen.

Takket være et stort utvalg lakkfarger og lettmetallfelger kan eksteriøret tilpasses etter individuelle ønsker.

Interiør – romfølelse uten like

Innvendig videreføres eksteriørdesignen helt konsekvent. Den markante linjeføringen fra instrumentpanel og forseter henter inspirasjon fra flyindustrien og resulterer i spenningsfylt dynamikk med stor bevegelsesfrihet.

I førersetet står det 3-rørs kombiinstrumentet med hvite tallskiver, det 3-eikers multifunksjonsrattet og fargedisplayet med flatframe-optikk i sentrum for oppmerksomheten. Det analoge uret mellom de nydesignede ventilasjonsdysene og betjeningselementene i sølvkrom, samt instrumentpanelet med nytt dekorelement virker edelt og storslagent.

Det coupéspesifikke setet oppfyller alle forventninger både til sportslighet og komfort. Interiøret får en ny friskhet takket være nye hoved- og kontrastfarger – for eksempel havblått i kombinasjon med silkebeige – og dekorelementer i ny, slepet aluminiumoptikk. Interiøret er tilgjengelig i åtte forskjellige fargemiljøer.

Panorama-skyvetaket (tilleggsutstyr) med elektrisk solgardin strekker seg over hele bakseteområdet og gir en generøs romfølelse. Det byr på en nesten dobbelt så stor gjennomsiktig flate som vanlige soltak i glass, og gir kupeen et lyst og trivelig preg.

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en E-Klasse