Mercedes-Benz Nye E-klasse sedan

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Design som viser vei med stil

Nye E-Klasse er et overbevisende resultat av designfilosofien til Mercedes-Benz.
Bilen har en moderne stil og en kultivert sportslighet som overgår alle andre sedaner i premiumsegmentet. Designen kombinerer diskret eleganse og tilstedeværelse i hver eneste linje – og det med imponerende letthet.

Eksteriør

Eksteriøret til E-Klasse kjennetegnes av letthet, moderne luksus og en suveren utstråling som også er å finne i interiøret. I kupeen kan du glede deg over et moderne formspråk, kvalitetsmaterialer og individuelle kombinasjonsmuligheter.

Horisontale elementer og linjer gir en klar og rolig atmosfære, samt et romslig inntrykk. Gjennomgående applikasjoner på dekorelementene fra instrumentpanelet til dørkledningene gir en eksklusiv følelse.

I tillegg til standardutstyret kan du velge mellom tre utstyrsversjoner:

EXCLUSIVE eksteriør gir en moderne og luksuriøs stil med oppgradert støtfanger foran, klassisk radiatorkledning, Mercedes-stjerne på panseret, ekstra kromdekorelementer og større lettmetallfelger.

AVANTGARDE eksteriør setter et dynamisk og sportslig preg på bilens ytre, for eksempel med større lettmetallfelger, særpreget støtfanger foran og designelementer i krom og aluminium. Også det senkede AGILITY CONTROL-understellet understreker bilens sportslige utseende.

Mer sportslighet og ytelse får du fra AMG Line eksteriør med utstyrselementer som er perfekt tilpasset hverandre – fra dynamisk AMG styling til AMG lettmetallfelger og senket AGILITY CONTROL-understell.

Interiør

Bilens interiør gjenspeiler våre behov. Det forteller noe om hvordan vi lever, arbeider, morer oss og kommuniserer. Nye E-Klasse imøtekommer disse behovene med moderne luksus fra Mercedes-Benz.

e-klasse-interior

Interiøret er eksklusivt med utstyr av høy kvalitet, og viser seg fra en innovativ side med blant annet det nye widescreen-instrumentet (tilleggsutstyr) som består av to displayer på 12,3 tommer. Ta plass på seter som masserer og trimmer kroppen din dersom du ønsker det, mens du bruker den nye touch-controllen på rattet for å sette deg i forbindelse med resten av verden.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.

Intelligent Drive – På vei mot autonom og ulykkesfri kjøring

Hvor intelligent kan en bil være i dag? Mange sensorer, kameraer og assistansesystemer er i stand til å registrere komplekse kjøresituasjoner for å ved behov kunne assistere føreren. Dette er til betydelig hjelp. Mange farlige situasjoner begrenses, eller unngås helt. Denne uvurderlige økningen i sikkerhetsnivået er kjernen i Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Men intelligent og fremtidsrettet kjøring omfatter dessuten mye mer, og sørger ikke minst for omfattende interaksjon mellom føreren, bilen og resten av verden. Allerede i dag kan du manøvrere E-Klasse inn og ut av parkeringsluker med smarttelefonen, du kan styre mange systemer med håndbevegelser og tale, og du kan glede deg over innovativ LED-lysteknologi som gir fremragende sikt.

Bli kjent med løsningene fra Mercedes-Benz Intelligent Drive. Du vil bli forbløffet – og vi vil fortsette vårt forskningsarbeid for å gjøre bilkjøring enda tryggere og enda mer komfortabel.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 519 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en E-Klasse