Mercedes-Benz Nye E-klasse stasjonsvogn

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Harmoniske og sanselige linjer

Alle linjene og flatene på nye E-Klasse stasjonsvogn definerer Mercedes-Benz’ krav til moderne luksus. E-Klasse har en enestående kombinasjon av høy funksjonalitet og et flott formspråk. Bilen anses som selve definisjonen på den automobile premiumklassen.

Eksteriør – elegante og imponerende linjer

Eksteriørbilde E-klasse stasjonsvogn En av bilverdenens mest intelligente sider – og en av premiumklassens mest elegante silhuetter. Den utvendige designen til E-klasse stasjonsvogn kjennetegnes av en moderne stil og spenningsladet dynamikk som også vekker oppsikt i premiumsegmentet.

Designen kombinerer moderne stil og dynamikk med elementer som er typiske for denne modellserien. Dette omfatter den kraftfulle fronten, de dynamiske sidelinjene, bakparten som understreker bilens bredde og taklinjen som ikke så rent lite minner om silhuetten til en coupé. Resultatet er en prestisjebetont og stilfull bildesign som på en helt spesielle måte fremhever merkeverdiene til Mercedes-Benz.

Interiør – dynamisk og elegant

Interiørbilde E-klasse stasjonsvognI E-Klasse stasjonsvogn forenes håndverkskunst og høyteknologiske løsninger på en stilfull måte. Det er lagt stor vekt på god plass og høy kvalitet, noe som gir seg uttrykk i unike plassforhold, store dekorelementer, et nøye tilpasset fargekonsept og utpregede horisontale linjer.

Kupeen til E-Klasse stasjonsvogn har enda bedre plass enn før. Nytt setekonsept og høy verdiutstråling gir et imponerende komfortnivå som understreker den moderne luksusen til Mercedes-Benz. Et stort utvalg av nye utstyrselementer, attraktive fargekonsepter og materialer som utsøkt skinn og åpenporet tredekor setter et eksklusivt preg på kupeen. Kupeen er med andre ord som skapt for luksus og velvære.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 582 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en E-Klasse