Mercedes-Benz GLA-Klasse

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Kompakt SUV for en urban livsstil

Ny klasse – ny design

Nye GLA er annerledes. I den første kompakt-SUV-en fra Mercedes-Benz smelter kupéliknende designelementer sammen med stor anvendelighet i hverdagen og overbevisende SUV-kvaliteter. Den urbane designen viser tydelig at denne kompakte premium-firehjulstrekkeren ligger i forkant av utviklingen.

Med sine dynamisk-sportslige proporsjoner og den markante fronten med stjerne i midten fremstår den som selvbevisst og tilstede. Designlinjen som spenner fra frontlyktene via siden til bakakselen, skaper en flytende, elegant dynamikk selv i stillestående.

Det strukturerte panseret med powerdomes og grillen med to lameller gjør at fronten virker ekstra bred. Grillen er i tillegg utstyrt med gitter i rombemønster
Under: den SUV-typiske optiske beskyttelsesplaten under, alt etter utførelse i sølv, sølvkrom eller svart høyglans, og den svarte hjulbue- og terskelkledningen i tanndesign.

mercedes-benz-gla-x156_wallpaper_10_1920x1200_10-2013
mercedes-benz-gla-x156_wallpaper_11_1920x1200_10-2013

Før skulle lykter bare lyse. Nå stråler de som små kunstverk. Det skyldes først og fremst LED-teknologien, som fås som tilleggsutstyr. LED har mye lengre levetid og større effektivitet enn tradisjonelle lykter, og de skaper en fascinerende lysgrafikk. Etter ønske og avhengig av utstyr kan du også utstyre nye GLA med dem. LED-dioder brukes som blinklys foran. For kjørelys, enkeltsidig markeringslys og baklykter brukes den såkalte lyslederteknikken, som gir en harmonisk lysbue. Resultatet er ekte smykker – og en uforlignelig design både dag og natt.

Kromlisten mellom lyktene og takspoileren sprer ekstra glans i hekkpartiet. De tre utstyrslinjene Style, Urban og AMG Line gir nye GLA tre helt forskjellige uttrykk og større grad av individualitet.

Den lett forhøyede sittestillingen og den horisontalt strukturerte utformingen gir interiøret i nye GLA en sportslig karakter. Omhyggelig materialvalg og bearbeiding med stor vekt på detaljer skaper et harmonisk, eksklusivt totalinntrykk.

Førerplassen i nye GLA overbeviser med sportslig atmosfære og fremragende ergonomi. Attraktive dekorelementer, det store – tilsynelatende frittsvevende – CENTRAL MEDIA DISPLAY og en fullendt midtkonsoll overbeviser med sin klare, funksjonelle formgivning og bruk av førsteklasses materialer.

Også i interiøret er det mye spillerom for individualitet, det viser seg tydelig i tre utstyrsvarianter og utstyrspakker samt mange kombinasjonsmuligheter av dekorelementer og trekk. For eksklusiv atmosfære sørger de belyste terskellistene og komfortbelysningen som en del av lys- og siktpakken.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 347 200,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en GLA-Klasse