Mercedes-Benz GLC-Klasse SUV

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter360 visning Mercedes-Benz TV

Passer uansett hvilket liv du lever

Ta en SUV og gi den klare, harmoniske trekk; da får du nye GLC. En bil med et vekselspill av karakterfaste og atletiske flater. En pålitelig og kultivert ledsager i alle livets situasjoner; tidløs, moderne og progressiv. Og alltid god for en sportslig langspurt.

Nye GLC overbeviser allerede når du ser den forfra. Godt avstemte proporsjoner og spenningsfylte lys- og skyggeeffekter gir den en kraftig side. Og når du lar blikket glir over hekken, virker GLC plutselig sportslig og bred.

  • Den tilstedeværelsen og selvsikkerheten fronten gir uttrykk for, må hovedsakelig tilskrives den stående radiatorkledningen med to lameller og den sentrale Mercedes-stjernen. Uttrykksfull er også utformingen av frontlyktene og LED-nærlyset samt underkjøringsvernet med “tanndesign”.
  • Sett fra siden forsterker plastlistene langs hjulbuene SUV-inntrykket av nye GLC, noe som dessuten understrekes av stigbrett i aluminiumfinish som tilleggsutstyr.
  • Hekkens bredde og sportslighet skyldes først og fremst markant utbygde hjulhus. I tillegg forsterker takspoileren bilens atletiske aspekt.
mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_05_1920x1200_05-2015
mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_13_1920x1200_07-2015
mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_14_1920x1200_07-2015

Maksimal renhet og klarhet for vår moderne tid: Den eksklusive designen i kupeen til nye GLC savner sidestykke. Autentiske materialer og enhetlige overflater utstråler en luksuriøs letthet som gjør nye GLC så attraktiv.

  • Sin letthet får nye GLC blant annet fra betjeningselementene i sølvfarget krom med metallisk haptikk. Det naturlige ved den understrekes av materialene ull og lin i setetrekket, samt åpenporet tre som dekorelement.
  • Et av disse store dekorelementene deler instrumentpanelet horisontalt. Over- og underdel kan du selv sette sammen i ulike farger og materialer, noe som gjør kupeen enda mer eksklusiv.
  • Men det er ikke bare i det området man først legger merke til, at alt må stemme. Mye kne- og fotfrihet bidrar med sitt til at reisen blir behagelig uansett hvilken plass du sitter på. Det store bagasjeromsvolumet på opptil 1600 liter gir deg mange muligheter når det gjelder å velge reisemål: Alt er mulig.

En invitasjon til å stoppe opp litt
Med GLC ligger selvfølgelig alle veier åpne. Men ta deg et øyeblikk før du setter deg i bevegelse, og se nærmere på interiøret. Mer plass, mer fleksibilitet, mer trivsel – så enkelt kan komforten i GLC beskrives. En invitasjon til å stoppe opp litt – kan du takke nei?

Pris ink. lev. Oslo fra kr 617.900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen

Prøvekjør en GLC-Klasse