Mercedes-Benz S-klasse Sedan

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter Mercedes-Benz TV

Design som viser vei

Formene til nye S-Klasse forener suverenitet med sportslig eleganse. Den spenningsfylte linjeføringen tilfører bilen kraft og dynamikk selv når den står stille. I interiøret videreføres det som eksteriøret lover: Rause plassforhold, eleganse og komfort flyter sammen i en unik atmosfære av velvære. Dette finner du bare i S-Klasse.

Nye S-Klasse er ikke til å overse. Eksteriøret forener stilfull suverenitet med sportslig eleganse. Den spenningsladede karakterlinjen, den tredimensjonalt utformede grillen og de innovative frontlyktene og baklyktene i moderne LED-teknikk understreker den høyteknologiske personligheten til S-Klasse. Det er ikke til å overse at S-Klasse er noe for seg selv blant verdens sedaner.

Selv når den står i ro virker det som om denne sedanen bare venter på startskuddet. Den nye grillen har fire lameller, og fronten preges av det markante panseret og de klare konturene av LED High Performance-frontlyktene.

Spillet mellom konvekse og konkave flater gir bilen sportslig dynamikk. Hekken avrunder det sportslig-elegante inntrykket med horisontale linjer som med sin bredde understreker den imponerende fremtoningen. De nye tre-flammede hekklyktene i LED-teknikk er løst fra bagasjeromslokket og resulterer i en enestående nattdesign.

mercedes-benz-s-class-wv222_wallpaper_10_1920x1200_05-2014
mercedes-benz-s-class-wv222_wallpaper_08_1920x1200_05-2014

Atmosfæren i den raust dimensjonerte kupeen er som skapt for velvære, avslapning og konsentrert jobbing. Med sitt harmonisk avstemte material- og fargekonsept fremstår det eksklusive interiøret som absolutt helstøpt. Den bunnsolide håndverkskvaliteten og de utsøkte overflatene fungerer som blikkfang og understreker det håndlagde preget i interiøret. 

Det første som slår en, er den gjennomgående pyntelisten av tre. I forbindelse med moderne design formidler den en følelse av rom og ro. Eksklusive betjeningselementer av aluminium og metalliserte bryteroverflater lakkert med perlemorseffekt viser tydelig at det er snakk om kvalitet fra Mercedes-Benz.

Den varme, hvite kupébelysningen og komfortbelysningen (tilleggsutstyr) med syv fargestemninger utstråler rent velvære. Lysenhetene er stilfullt og diskret fordelt i hele kupeen. De lyser for eksempel opp håndtakene i dørene og fotrommet til forsetepassasjeren. På førerplassen er den innovative indikatorenheten for kombiinstrument og sentral betjeningsenhet også belyst. Denne består av to store 12,3″ TFT-skjermer.

Pris ink. lev. Oslo fra kr 920 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen