Mercedes-Benz SLC-Klasse

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter Mercedes-Benz TV

Den vakreste stjerna av alle

Fascinerende design ligger i genene

Utformingen av SLC byr på fantastisk kjøreglede kombinert med ren estetikk. Buede former, fine materialer og håndverksmessig kvalitet gjør hver detalj i SLC Roadster helt unik. Enten med åpent eller lukket tak – det bestemmer du.

Det langstrakte frontpartiet med de markante luftinntakene gir klar beskjed om tilhørigheten til sportsbilfamilien i Mercedes-Benz. Den coupélignende profilen, der linjene går over i den muskuløse bakskjermen og den korte hekken, signaliserer angrepslyst ennå mens bilen står stille. Variotaket forsvinner i bagasjerommet når det ikke er i bruk. Slik oppstår den roadstertypiske silhuetten.

mercedes-benz-slk-r172_wallpaper_08_1920x1200_11-2011
wallpaper_05_1920x1200_11-2010

Materialene er av eksklusiv kvalitet, omhyggelig utvalgt og satt sammen. Den sportslige designen er ergonomisk og intelligent innrettet på føreren. Referanser til bilsport finnes på førerplassen i form av et multifunksjons-sportsratt i nappaskinn som er avflatet nede, og sportsseter med integrerte hodestøtter. Metalloverflater i sølvkrom og en midtkonsoll i børstet aluminium fremhever den sportslige karakteren til SLC.

Priser fra kr 454 900,-

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Nicoline Collett
Einar Smith-Hansen