Folkefavoritten C-klasse Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Er du på jakt etter ny bil, og kunne tenke deg å forene sportsbilfølelsen med miljøvennlighet og komfort? Det har Mercedes-Benz klart med C-klasse Plug-in Hybrid. Med avansert hybridteknologi, rå kjøreytelse og høy komfort, byr Mercedes-Benz C 350e Plug-in Hybrid stasjonsvogn på en kjøreopplevelse utenom det vanlige.

AKKURAT NÅ: Leasingkampanje på C-klasse ladbar hybrid


Mercedes C 350e T ser definitivt lekker ut. Foto: Erik Arnesen Helsfyr

 

En kraftpakke

Samspillet mellom en 4-sylindret bensinmotor og en elektrisk motor gir deg virkelig følelsen av å sette deg inn i en kraftpakke. Med 279 hk og et dreiemoment på 600 Nm, kan bilen ta deg fra 0 til 100 km/t på rundt 6 sekunder. Den rå kjøreytelsen går heller ikke på bekostning av miljøhensyn. Både god og grønn kjøreglede er i fokus, og med rundt 0,5 liter per mil sørger C 350e stasjonsvogn for minimalt drivstofforbruk. 

Ønsker du fullstendig utslippsfri kjøring, kan du benytte deg av el-rekkevidden på ca 30 km. Et intelligent ladesystem sørger for effektiv opplading av bilen, enten via veggboks, stikkontakt eller ladestasjoner.


C 350e T med LED Intelligent Light System. Fantastisk lys i alle forhold. Foto: Erik Arnesen Helsfyr

 

Innvendig luksus

Innvendig er bilen minst like enestående, og den romslige kupeen oser av kvalitet ned til den minste detalj. Samtidig sørger en rekke intelligente og intuitive systemer for en komfortabel og sikker kjøreopplevelse. Du kan blant annet få DISTRONIC (adaptiv cruise control), LED Intelligent Light System, 360-graders kamera m.m. som ekstrautstyr i C 350e stasjonsvogn. 

Videre vil et integrert nettverk av sensorsystemer varsle deg om potensielle faremomenter i trafikken. Kombinert med AIRMATIC luftfjæring, som automatisk tilpasser seg enhver kjøresituasjon, vil du kunne nyte en trygg, behagelig og silkemyk kjøreopplevelse.

C 350e Plug-in Hybrid stasjonsvogn gjør det altså mulig å forene sportslig kjøredynamikk med komfort og grønn samvittighet.


AMG interiør med listverket “black ash wood”. Foto: Erik Arnesen Helsfyr

 

Kort ventetid på tilpasset leasingavtale

Det er likevel ikke bare i bilen du skal få den gode opplevelsen.  Det er viktig for oss at kundene våre er fornøyde. Vi har derfor sørget for å utvikle leasingpakker med svært gunstige betingelser, så du kan være trygg på at du får både god pris og sikkerhet. Akkurat nå har vi kampanjetilbud på Mercedes C-Klasse Plug-in Hybrid Stasjonsvogn fra 3.999,-/mnd. Vi har korte ventetider, så kontakt oss i dag og få en leasingavtale som er perfekt tilpasset deg. (Tilbudet gjelder ut april 2018).

Vi minner også om at fra 1. juli 2018 vil avgiftene på våre plug-in  hybrider øke, så her kan det lønne seg å være rask.

Lease Mercedes-Benz C 350e stasjonsvogn nå!

Les mer om Mercedes C-klasse plug-in hybrid

 

Vi tar gjerne kontakt med deg! Legg inn din kontaktinfo her:

 

Kilder: Mercedes