Folkefavoritten C-klasse Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Mercedes C 350e stasjonsvogn

INFO: Denne modellen er utgått og har blitt erstattet av Mercedes-Benz C 300de plug-in hybrid. Les mer om Mercedes C-Klasse hybrid her!

Er du på jakt etter ny bil, og kunne tenke deg å forene sportsbilfølelsen med miljøvennlighet og komfort? Det får du med Mercedes C 350e. Denne plug-in hybrid stasjonsvognen byr på 31 km elektrisk rekkevidde, med luftfjæring som automatisk tilpasser seg kjøresituasjonen og kjøreassistentsystemer som gir deg en trygg og behagelig kjøreopplevelse.

mercedes c 350e
Mercedes C 350e stasjonsvogn er en plug-in hybrid med inntil 31 km elektrisk rekkevidde Foto: Erik Arnesen Helsfyr

 

Mercedes C 350e er en kraftpakke

Samspillet mellom en 4-sylindret bensinmotor og en elektrisk motor gir deg virkelig følelsen av å sette deg inn i en kraftpakke. Med 279 hk og et dreiemoment på 600 Nm, kan bilen ta deg fra 0 til 100 km/t på rundt 6 sekunder. Den rå kjøreytelsen går heller ikke på bekostning av miljøhensyn. Både god og grønn kjøreglede er i fokus, og med rundt 0,5 liter per mil sørger C 350e stasjonsvogn for minimalt drivstofforbruk. 

Pris på C-Klasse Stasjonsvogn finner du her!

 

Enkelt å lade

Ønsker du fullstendig utslippsfri kjøring, kan du benytte deg av el-rekkevidden på ca 30 km. Lader du hjemme, tar det ca 2 timer med veggboks og ca 3 timer via stikkontakt. Med ladekabel for offentlige ladestasjoner (ekstrautstyr) har du mulighet til også å lade på eksempelvis kjøpesentre eller andre parkeringsplasser med lademulighet.

mercedes c 350e
C 350e T med LED Intelligent Light System. Fantastisk lys i alle forhold. Foto: Erik Arnesen Helsfyr

Innvendig luksus

Den romslige kupeen i Mercedes C 350e oser av kvalitet ned til den minste detalj. Samtidig sørger en rekke intelligente og intuitive systemer for en komfortabel og sikker kjøreopplevelse. Du kan blant annet få DISTRONIC (adaptiv cruise control), LED Intelligent Light System, 360-graders kamera som gjør at du kan se bilen i fugleperspektiv som ekstrautstyr i C 350e stasjonsvogn. 

 

mercedes c 350e
AMG interiør med listverket «black ash wood». Foto: Erik Arnesen Helsfyr

 

Videre vil et integrert nettverk av sensorsystemer varsle deg om potensielle faremomenter i trafikken. Kombinert med AIRMATIC luftfjæring, som automatisk tilpasser seg enhver kjøresituasjon, vil du kunne nyte en trygg, behagelig og silkemyk kjøreopplevelse.

C 350e Plug-in Hybrid stasjonsvogn gjør det altså mulig å forene sportslig kjøredynamikk med komfort og grønn samvittighet.

 

Les mer om Mercedes C-klasse Stasjonsvogn!

 

Vi tar gjerne kontakt med deg! Legg inn din kontaktinfo her:

 

Kilder: Mercedes