mercedes all terrain

All Terrain – stasjonsvogn med SUV-egenskaper

All-Terrain er en E-Klasse stasjonsvogn som etter siste make-over har nærmet seg SUV-formatet. 

 

Mercedes All-Terrain stasjonsvogn

 

Test: Overraskende økonomisk

Mercedes All-Terrain stasjonsvogn: «Det motoren virkelig byr på, er en overraskende økonomisk opptreden. På en variert tur over vel 20 mil var snittet drøyt 0,5 liter diesel på mila, noe som er veldig pent for en bil av dette formatet. Det gir også en solid rekkevidde, som bidrar til bilens komfortnivå.»

– Aftenposten, 10.april 2017

mercedes all terrain stasjonsvogn
Mercedes All-Terrain stasjonsvogn er perfekt for norsk vintervær Foto: Mercedes

All-Terrain – tilpasser seg terrenget

All terrain er tilpasset deg som kjører også utenom asfalterte veier. Den «SUV-ifiserte» bilen har beskyttende hjulbuer og kraftigere støtfangere og sideskjørt enn den klassiske E-klasse stasjonsvogn.

Når du skal forsere distanser med behov for ekstra bakkeklaring, kommer luftfjæringssystemet AIR BODY CONTROL til sin rett. Understellet kan nemlig heves, slik at du lett beveger deg gjennom mer ulendt kjøreterreng.

Ekstra godt veigrep sikrer du når du velger kjøreprogrammet «All-Terrain». Stabilitet og antispinn tilpasser seg forholdene på løst eller annet vanskelig underlag. Aller best fremkommelighet får du når kjøreprogrammet kombineres med firehjulstrekk (4MATIC).

e-klasse all terrain stasjonsvogn suv
All-Terrain er en SUVifisert stasjonsvogn – med god fremkommelighet og solid grep også utenfor allfarvei Foto: Mercedes

Hjelper deg med å bremse i tide

Aktiv bremseassistent er standardutstyr og reagerer når noe er på kollisjonskurs med bilen, for eksempel sier den fra om fotgjengere som krysser veien.

Den aktive bremseassistenten som nå er utvidet med krysningsfunksjon, er en viktig byggesten i Kjøreassistentpakken (tilleggsutstyr). Den inneholder en kombinasjon av innovative sikkerhets- og assistansesystemer som avlaster føreren og øker sikkerheten til passasjerene og andre trafikanter.

mercedes all terrain stasjonsvogn
Trygg stasjonsvogn med aktiv bremseassistent som standardutstyr Foto: Mercedes

Komfort i Mercedes All-Terrain stasjonsvogn

Aktivt multikontursete-pakken (tilleggsutstyr) med ENERGIZING massasjefunksjon sørger for stimulering og avspenning av ryggmuskulaturen. 14 luftkamre i seteryggen og fire i seteputen gir økt velvære slik at du føler deg mer opplagt på kjøreturen. Du kan velge mellom åtte programmer. To aktive treningsprogrammer ansporer føreren og forsetepassasjeren til å bevege seg, slik at musklene styrkes. Høy sittekomfort, også på lange kjøreturer. Varmekomfortpakken med varmefunksjon i armlenene i fordørene og i midtkonsollen er behagelig på kalde dager.

  • Førermiljø:

Toppklasse både på utseende og innhold. Bra materialvalg, og kvaliteten virker topp. Gode seter.

  • Passasjerkomfort:

Komforten er som i standard E-klasse: upåklagelig. Det er ikke direkte tilfeldig at dette er en populær taxibil.

– Dagens Næringsliv, 4.april 2017

Vi tar gjerne kontakt med deg! Legg inn din kontaktinfo her:

 

Kilder: Aftenposten, Dagens Næringsliv, Mercedes