fbpx

Kampanje EQE – Spar inntil kr. 104 518,-

Nå har du sjansen til å eie luksusen du alltid har drømt om til en sterkt reduser pris! EQE Sedan, en mesterlig blanding av eleganse og teknologi, er nå tilgjengelig med et godt prisavslag. Gå ikke glipp av denne eksklusive muligheten til å kjøre rundt i stil og komfort uten å tømme lommeboken din.

 

EQE er nok et tilskudd til Mercedes-Benz sine helelektriske, sportslige, komfortable og moderne elbiler. EQE har et romslig interiør, og når det kommer til ytelse og kjøreegenskaper er dette noe av det råeste markedet har å by på. I tillegg er EQE’en også spekket med teknologiske funksjoner som gjør kjøringen til en behagelig opplevelse både for sjåføren og passasjerene.

Kort oppsummert er EQE fra Mercedes-Benz en imponerende elektrisk bil som kombinerer elegant design, avansert teknologi og enestående ytelse. Den er et uttrykk for Mercedes-Benz sitt engasjement for å levere en bærekraftig fremtid uten å kompromisse på luksus og kjøreglede.

Høydepunkter: 

 • Rekkevidde inntil 639 km (WLTP)
 • Bakhjulstrekk
 • 430 liters bagasjerom
 • Vinterhjul inkludert i prisen

Mercedes-Benz EQE 300 Sedan fra kr. 750 000,- inkl. vinterhjul – Besparelse på inntil kr. 104 518,-

Vil du ha tilbud, prøvekjøre eller vite mer om EQE? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Mer informasjon om EQE

  EQE har en rekkevidde på opptil 639 kilometer
  Rekkevidden på EQE skal være på opptil 639 kilometer (WLTP). Den elektriske sedanen er fortsettelsen på den elektriske EQ-serien. Dette er en elbil som sjekker av flere bokser for deg som vil glemme rekkeviddeangsten og bare nyte følelsen av en luksus-sedan.

   

  Du kan lese mer om EQE her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Nicoline Collett
  Senior Salgskonsulent personbil
  Mob: 976 67 183
  Send e-post til Nicoline

  Mustafa Nur

  Mustafa Nur
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 401 68 253
  Send e-post til Mustafa