Chat with us, powered by LiveChat

Sprinter – Minibuss

Sensual purity

Nye Sprinter har en lekker design som følger det moderne designkonseptet Sensual Purity fra Mercedes-Benz. Førerplassen er også ny og utmerker seg med flott design og enestående funksjonalitet, for eksempel det smarte, modulbaserte oppbevaringskonseptet og KEYLESS-START.

Mercedes Sprinter minibuss med høy komfort

å gjøre arbeidsdagen så økonomisk og behagelig som mulig, kan Sprinter leveres med ulike radioer, multimediesystemer og tilkoblingsmuligheter. Alt etter behov spenner utvalget fra smarttelefonholder, radio med Bluetooth®-grensesnitt og håndfrifunksjon til multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, harddisknavigasjon med 3D-kart og integrering av smarttelefon. Alle systemene betjenes raskt og enkelt. tandardrattet kan justeres etter individuelle behov og tilpasses den enkelte fører. Denne ergonomisk tilpassede sittestillingen gir bedre utholdenhet på lengre kjøreturer. Ved skifting av fører kan rattets stilling justeres raskt og enkelt.

Sikkerhet

Det er lagt stor vekt på sikkerhet under utviklingen av Sprinter. Karosseriet danner en solid basis, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil. I tillegg kommer en rekke assistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der assistansesystemene kan være til god hjelp.

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: