Chat with us, powered by LiveChat

AMG GT

Mercedes AMG GT

Mercedes AMG GT – designsterk sportsbil

Linjene og flatene til nye Mercedes-AMG GT gir en eksepsjonell bil som ser formfullendt ryddig ut; som den superelegante supersportsbilen den er.

mercedes amg gt

Atletisk eksteriør

Det lange, lave panseret, kupeens plassering langt bak på bilen, og de ekstremt korte overhengene er klare sportsbilutsagn fra Mercedes AMG GT.

Den stående svarte diamantgrillen med midtplassert stjerne og det langt nedtrukne panseret imponerer og lover ytelse. De store kjøleluftinntakene og luftinntakene på siden sørger for luft til motoren, og utgjør prikken over i-en for det dynamiske frontskjørtet.

Hjulhusene vitner om kraft, med AMG-lettmetallfelger. Den steile frontruten understreker bilens motorsportkarakter.

Hekken i fastback-design med markant C-stolpe og slakt fallende bakluke betoner dynamikken til Mercedes-AMG GT. Ekstremt flate LED-baklykter med “løpende” lysblink understreker bilens bredde. Den kraftige, bakre støtfangeren med helintegrerte enderør smalner av mot hekken og gir innsyn til de mektige bakdekkene.

Interiøret – overbevisende sportslig

Det eksteriørets utforming lover, holdes – og vel så det – av interiøret. Alt når du setter deg inn i bilen gir nye Mercedes-AMG GT deg den sitrende følelsen av å kjøre en helt unik sportsbil. Materialer, farger og former imponerer i sportslighet og eksklusive emosjoner.

AMG sportssetene,  AMG Performance-rattet og AMG-kombiinstrumentet med rundinstrumentskiver i karbonoptikk, instrumentpanelet med frittstående display og sportslige og eksklusive AMG dekorelementer sørger for et overbevisende totalinntrykk.

mercedes amg gt

Mercedes AMG GT motorer

mercedes amg gt

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: