B-Klasse Sports Tourer

Mercedes B-Klasse Sports Tourer

Alt du kan ønske deg, takket være enormt utvalg.

Mercedes B-Klasse Sports Tourer er en ledsager du verdsetter høyt, alltid med på turen: din egen stil. Selv uten tilleggsutstyr briljerer B-Klasse med sportslige proporsjoner og markante konturer. Det moderne og friske interiøret har et overbevisene kvalitetspreg. Fire eksklusive utstyrspakker og ytterligere tilleggsutstyr gir deg spillerom til å uttrykke akkurat din personlighet.

Sportslige linjer, fra det kileformede panseret via takstolpene til den markante, sportslige hekken, med stor sporvidde og profilerte skjermer i tillegg: ingen tvil om at B-Klasse er noe helt for seg selv. Eksteriørdesignen er selvsikker og sportslig, og med ekstra utstyrspakker kan den gis et ytterligere løft.

Krompakke leveres som tilleggsutstyr og gjør bilen mer eksklusiv og individuell. Med Sportspakke som tilleggsutstyr er du sikret kjøreglede allerede før start. Med den får B-Klasse et klart mer dynamisk og atletisk uttrykk. Som tilleggsutstyr fås også Sportspakke Night Edition, som med sine utvalgte eksteriørdetaljer i høyglanslakkert svart gir bilen en unik og hemmelighetsfull karakter.

Mercedes-Benz-B-Class-2015-1280-10
Mercedes-Benz-B-Class-2015-1280-17
Mercedes-Benz-B-Class-2015-1600-0a
Mercedes-Benz-B-Class-2015-1280-27

Sportslig, elegant design og høy materialkvalitet preger interiøret i B-Klasse. Samtidig er alt så oversiktlig plassert at føreren kan konsentrere seg om det viktigste, om enn ikke alltid det fineste: trafikkbildet.

Som tilleggsutstyr kan nye B-Klasse utstyres med eksklusivpakken (bare i kombinasjon med krompakke, som er tilleggsutstyr), som gir et klassisk, utsøkt interiør med skinntrekk. I tillegg er instrumentpanelet og midtfeltene i dørene trukket med kunstskinn ARTICO.

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: