C-Klasse Cabriolet

Mercedes C-Klasse Cabriolet

Mercedes C-Klasse Cabriolet byr på høy kvalitet i materialer og fascinerende detaljer, komfort og plass for fire personer.

Mercedes C-Klasse cabriolet – eksteriør

Mindre vind og støy: år du trykker på bryteren for AIRCAP kommer det opp en vindlamell på frontruten, og vindskjermen bak hodestøttene i baksetet heves. Luften ledes dermed i større grad over kupeen.

Diamantgrillen, LED High Performance frontlykter, det lange panseret, senket understell og et imponerende hekkparti med flate LED-baklys. Den bakre støtfangeren avrunder det sportslige inntrykket.

Forkrommet dekorelement eller to synlige enderørsdeksler (avhenger av motorvalg). Det laminerte taket med glassrute understreker bilens høye kvalitetsnivå når det er lukket. Med åpent tak ser man tydelig harmonien mellom eksteriør og interiør. Den bakre støtfangeren avslutter det sportslige inntrykket.

Interiør

Sportsseter med integrert hodestøtte, lav sittestilling, materialer og farger som er perfekt tilpasset til hverandre utstråler en sportslig livsstil.

Med AIRSCARF hode- og nakkevarmer er det en fornøyelse å kjøre med taket nede, også når det er kaldt ute. Luftdysene i hodestøttene sikrer en komfort som du ikke vil unnvære når du har prøvd.

mercedes c-klasse cabriolet

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: