C-Klasse Sedan

Mercedes C-Klasse Sedan 

 

Mercedes C-Klasse sedan preges av klare linjer og høykvalitets dekorelementer i interiøret.

Mercedes C-Klasse

Eksteriøret i Mercedes C-Klasse sedan

Mercedes C-Klasse sedan har et eksteriørdesign med vekselspill mellom stramme linjer og store, rolige flater som speiler de suverene tekniske egenskapene.

Frontpartiet har fått nydesignede karosserideler, blant annet støtfanger, lykter og motorpanser, noe som gir fronten et mer dominerende utseende.

For å gjøre det enda lettere å bli sett fås (som tilvalg) kjørelys i form av LED-lys med karakteristisk kromdekor.

Fargepaletten er utvidet med fire nye lakkfarger, og nye LED baklykter.

Et omfattende tilbud av lettmetallfelger i forskjellige dimensjoner og utseender understreker det visuelle inntrykket og utvider paletten av kombinasjonsmuligheter.

Med AMG sportspakke får du en bil med et enda sportsligere preg. AMG-styling med markante front , side- og hekkskjørt forsterker C-Klasses dynamiske karakter.

mercedes c-klasse sedan

Mercedes C-Klasse Sedan med imponerende interiør 

Når eksteriøret begeistrer med kraftfullt design, fortsetter interiørdesignet å imponere. Innvendig møter passasjerene et nytt instrumentpanel med skjerm over det integrerte kombiinstrumentet, eksklusive overflater og raffinerte dekorelementer.

I utstyrsversjonene ELEGANCE og AVANTGARDE sørger et kombiinstrument med integrert fargedisplay med TFT-teknologi for førsteklasses oversikt.

Førerplassen er ergonomisk utformet, og de komfortable setene føyer seg elegant inn i den helhetlige interiørdesignen.

Nye materialer i setetrekk og nye fargekonsepter frisker opp interiørdesignen i likhet med store dekorelementer over hanskerommet, blant annet i aluminium- eller treutførelse, eller de forkrommede dekorelementene på luftdysene.

mercedes c klasse sedan
mercedes c-klasse sedan

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: