fbpx

CL-Klasse

Perfekt harmoni

CL fra Mercedes-Benz – stiller i egen klasse

Imponerende, stilig og trendsettende. CL er et mesterverk fra Mercedes-Benz. Det karakteristiske utseendet er ingen tilfeldighet. Nesten 90 prosent av produksjonslinjen til CL foregår med manuell arbeidskraft, noen ganger også med ekte håndverkskunst. Et håndplukket team av mekanikere sørger for at hver eneste komponent, hvert eneste dekorelement og hver søm passer perfekt. De er ansvarlige for CL sitt særegne interiør og eksteriør.

cl_klasse_wallpaper_07_1920x1200_10-2010 En kraftig takbue som spenner seg mellom to bærestolper regnes vanligvis som en forutsetning for coupé-formen. For CL er dette bare ett av mange spennende designtrekk. Alt ved CL-formen er så innbydende at du straks får lyst til å sette deg inn og kjøre. Allerede ved første blikk ser du hvordan CL ligger tett på veien, klar for en helt spesiell kjøreopplevelse.

Den nye grilldesignen med endret panser, reduserte skjermer og mer markante frontlykter med kjørelys, sidemarkeringslys og blinklys i LED-teknikk virker stilskapende og vitner om høye teknologiske krav til CL. De endrede sidelinjene og et mer sportslig formspråk fremhever elegant de klare linjene til den nye coupeen.

De to ryggelysene som er integrert i bakluken, nyutformede baklys og eksosrør med endedeksler i det nye hekkskjørtet runder av det elegante helhetsintrykket med kraftfulle designtrekk.

V12-modellen er lett gjenkjennelig på V12-signaturen på forskjermene samt den forkrommede lastekanten på bagasjerommet, lettmetallfelger i V12-eikedesign og forkrommede terskellister med V12-logo.

cl_klasse_wallpaper_09_1920x1200_10-2010

Interiøret er ikke mindre spennende. Midtkonsollen som strekker seg gjennom kupeen mellom begge forsetene og de to enkeltsetene bak, og de metalliserte overflatene på dashbordet, skaper en særdeles harmonisk atmosfære.

Edel tredekor i fire forskjellige mønstre og mykt skinn i fem smakfulle fargekombinasjoner står til disposisjon. Dessuten er de utsøkte materialene og dekorelementene særdeles forseggjort – perfeksjon ned i minste detalj.

V12-modellene gir seg til kjenne ved det elegante taktrekket i Alcantara® og V12-emblemene i interiøret.

Komfortbelysningen fra tilleggsutvalget fremhever interiørdesignen med tre innstillbare fargestemninger ”Solar” (ravfarget), ”Neutral” (hvit) og ”Polar” (isblå) og sørger for behagelige lysforhold ved nattkjøring (standardutstyr i CL 600 og CL 65 AMG).

cl_klasse_wallpaper_06_1920x1200_07-2010

En smal LED-lysstripe strekker seg langs tredekorlistene i dørene og langs dashbordet. Slik skaper komfortbelysningen en helt spesiell atmosfære: Interiøret virker sjenerøst og behagelig. Belysningen kan også være på under kjøring – uten at det begrenser førerens sikt.

Via multimediasystemet COMAND kan du stille inn komfortbelysningen helt etter ditt personlige ønske i fem forskjellige lysstyrker. Komfortbelysningen ønsker deg også velkommen inn: Når du åpner døren, lyser lysstripen opp, først sterkt for så å dimmes ned til den lysstyrken du har valgt, når du lukker døren.

Brosjyre
Se den elegante brosjyren om drømmebilen og få omfattende og utførlig informasjon om utvalgt modell.

Ta gjerne kontakt med en av våre kundebehandlere om du ønsker mer informasjon.

Verdt å se: