Chat with us, powered by LiveChat

CLA Shooting Brake

Mercedes CLA Shooting Brake

 

Sportslig, energisk utseende og et interiør som er som skapt for urbane kjøreopplevelser.

mercedes cla shooting brake

Mercedes CLA Shooting Brake – eksteriør

To powerdomes, den sportslige radiatorkledningen med en organisk formet lamell og sentralstjerne, og vakkert utformede refleksjonsfrontlykter.

De markante linjene veksler med lett buede flater i et samspill som genererer de unike, fascinerende lyseffektene.

mercedes cla shooting brake

Interiør

Edle materialer og førsteklasses bearbeiding i CLA Shooting Brake skaper et luksuriøst og moderne miljø.

Karakteristiske designelementer, som den dynamiske sidelinjen i dørkledningen, danner en optisk forbindelse mellom eksteriør og interiør.

Betjeningselementene i nye Mercedes CLA Shooting Brake byr på betjeningskomfort og avlaster føreren. Det som først og fremst kjennetegner interiøret er det frittstående og sentralt plasserte CENTRAL MEDIA DISPLAY, det 3-eikede multifunksjonsrattet med tolv knapper og sportssetene med integrerte hodestøtter og ergonomisk sidestøtte.

Blant tilleggsutstyret omfatter høydepunktene blant annet panorama-soltaket i komplett glassutførelse og elektrisk solgardin, og komfortbelysningen med valg mellom tolv fargetoner.

Interiøret avrundes med tallrike dekorelementer i sølvkrom med metallisk overflate som er meget behagelig å ta på. Du finner dem på rattet, på kjørelysbryteren, lufteåpningene, controlleren, i armlenene i dørene og på mange betjeningselementer. Akkurat hvor, avhenger av utstyrsnivået.

mercedes cla shooting brake

Utstyrspakker

Attraktive designalternativer er tilgjengelige om du vil oppgradere din nye CLA Shooting Brake. Utstyrsversjonene Urban og AMG Line byr på ulike muligheter til individualisering, i likhet med de tre designpakkene Nattpakke, Eksklusivpakke og AMG eksklusivpakke.

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: