E-Klasse Sedan

Mercedes E-Klasse sedan

Mercedes E-Klasse sedan har en moderne stil og en kultivert sportslighet som overgår alle andre sedaner i premiumsegmentet.

Kampanje på Mercedes E-Klasse finner du her!

mercedes e-klasse sedan

Interiør

Interiøret er eksklusivt med utstyr av høy kvalitet, og viser seg fra en innovativ side med blant annet det nye widescreen-instrumentet (tilleggsutstyr) som består av to displayer på 12,3 tommer.

Ta plass på seter som masserer og trimmer kroppen din dersom du ønsker det, mens du bruker den nye touch-controllen på rattet for å sette deg i forbindelse med resten av verden.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.

mercedes e-klasse sedan

På vei mot autonom kjøring

Hvor intelligent kan en bil være i dag? Mange sensorer, kameraer og assistansesystemer er i stand til å registrere komplekse kjøresituasjoner for å ved behov kunne assistere føreren. Dette er til betydelig hjelp. Mange farlige situasjoner begrenses, eller unngås helt. Denne uvurderlige økningen i sikkerhetsnivået er kjernen i Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Men intelligent og fremtidsrettet kjøring omfatter dessuten mye mer, og sørger ikke minst for omfattende interaksjon mellom føreren, bilen og resten av verden. Allerede i dag kan du manøvrere E-Klasse inn og ut av parkeringsluker med smarttelefonen, du kan styre mange systemer med håndbevegelser og tale, og du kan glede deg over innovativ LED-lysteknologi som gir fremragende sikt.

Bli kjent med løsningene fra Mercedes-Benz Intelligent Drive. Du vil bli forbløffet – og vi vil fortsette vårt forskningsarbeid for å gjøre bilkjøring enda tryggere og enda mer komfortabel.

 

 

mercedes e-klasse sedan

Tre utstyrsversjoner

EXCLUSIVE eksteriør gir en moderne og luksuriøs stil med oppgradert støtfanger foran, klassisk radiatorkledning, Mercedes-stjerne på panseret, ekstra kromdekorelementer og større lettmetallfelger.

AVANTGARDE eksteriør setter et dynamisk og sportslig preg på bilens ytre, for eksempel med større lettmetallfelger, særpreget støtfanger foran og designelementer i krom og aluminium. Også det senkede AGILITY CONTROL-understellet understreker bilens sportslige utseende.

Mer sportslighet og ytelse får du fra AMG Line eksteriør med utstyrselementer som er perfekt tilpasset hverandre – fra dynamisk AMG styling til AMG lettmetallfelger og senket AGILITY CONTROL-understell.

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her:

André Jaskiewicz
Selger personbil
Mob: 977 64 100
Send e-post til André

Nicoline Collett
Selger personbil
Mob: 976 67 183
Send e-post til Nicoline