fbpx

GLC

Mercedes GLC

Mercedes GLC kan du få i to karosserivarianter. Den ene er en tradisjonell SUV, mens den andre er en coupé-utgave. 4MATIC firehjulstrekk er standard og begge variantene kan leveres som plug-in hybrid. 

Dersom du ønsker en tøffere variant kan bilene også bestilles som AMG 43 og AMG 63.

 

Mercedes GLC SUV

SUV-utgaven er 4.658 mm lang, 1.890 mm bred og 1.644 mm høy. Det er med andre ord en bil med mye plass uten at den virker for stor. Som standard har bilen AGILITY CONTROL understellet som er utviklet for meget god kjørekomfort.

Du kan også oppgradere til DYNAMIC BODY CONTROL med justerbar demping. Dersom du ønsker det ultimate høydepunktet er luftfjæringen AIR BODY CONTROL riktig valg.

Her kan du lese mer om GLC SUV.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Coupé-utgaven har et særpreget eksteriør med linjene til en coupé festet på en SUV. Du kan velge mellom flere utstyrslinjer hvor AMG-pakken gir deg det mest sportslige uttrykket.

Bilen er 4.731 mm lang, 1.890 mm bred og 1.600 mm høy. Den er altså litt lengre og litt lavere enn SUV-utgaven er for at coupé-linjene skal komme ordentlig godt frem.

Mercedes-Benz GLC plug-in hybrid

GLC leveres som plug-in hybrid både som SUV og Coupé. Begge variantene har en bensinmotor kombinert med et batteri på 13,5 kWh. Den elektrisk rekkevidden er fra 39 til 43 km etter WLTP.

Total systemeffekt er 320 hestekrefter og 200 Nm. 4MATIC firehjulstrekk er standard og sørger for god fremkommelighet dersom kjøreforholdene blir vanskelige.

Les mer om GLC plug-in hybrid her!

Se kampanje på GLC 300e plug-in hybrid ved å trykke her!

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz GLC? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Nicoline Collett
  Senior Salgskonsulent personbil
  Mob: 976 67 183
  Send e-post til Nicoline

  Mustafa Nur

  Mustafa Nur
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 401 68 253
  Send e-post til Mustafa

  Even Thorgersen

  Even Thorgersen
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 939 10 000
  Send e-post til Even