Chat with us, powered by LiveChat

GLC Plug-in hybrid

Mercedes-Benz GLC 350 e 4M Plug-in hybrid

Mercedes-Benz GLC 350 e 4M Plug-in hybrid kombinerer den engasjerende opplevelsen av å kjøre en GLC med overraskende lavt forbruk og utslipp. Med ren elektrisk kjøring kan du starte så å si lydløst, og akselerere uten “tilfart”.

Leasingkampanje på Mercedes-Benz GLC 350 e Plug-in hybrid finner du her!

Med en systemeffekt på 155 kW og 211 hk + 85 kW og 116 hk  får GLC 350 e hybrid i henhold til den europeiske NEDC-kjøresyklusen et CO2-utslipp på 59-64 g/km (avhengig av hvilke dekk som brukes). Det er til og med mulig å kjøre uten lokale utslipp. Hybriddrivverket er utstyrt med en 7-trinns automat-girkasse og har en toppfart på opptil 235 km/t.

Eksteriør Mercedes GLC Plug-in hybrid 

Høydepunkter i eksteriøret:

  • Den tilstedeværelsen og selvsikkerheten fronten gir uttrykk for, må hovedsakelig tilskrives den stående radiatorkledningen med to lameller og den sentrale Mercedes-stjernen. Uttrykksfull er også utformingen av frontlyktene og LED-nærlyset samt underkjøringsvernet med “tanndesign”.
  • Sett fra siden forsterker plastlistene langs hjulbuene SUV-inntrykket av nye GLC, noe som dessuten understrekes av stigbrett i aluminiumfinish som tilleggsutstyr.
  • Hekkens bredde og sportslighet skyldes først og fremst markant utbygde hjulhus. I tillegg forsterker takspoileren bilens atletiske aspekt.

Interiør Mercedes GLC hybrid

  • Sin letthet får nye GLC blant annet fra betjeningselementene i sølvfarget krom med metallisk haptikk. Det naturlige ved den understrekes av materialene ull og lin i setetrekket, samt åpenporet tre som dekorelement.
  • Et av disse store dekorelementene deler instrumentpanelet horisontalt. Over- og underdel kan du selv sette sammen i ulike farger og materialer, noe som gjør kupeen enda mer eksklusiv.
  • Men det er ikke bare i det området man først legger merke til, at alt må stemme. Mye kne- og fotfrihet bidrar med sitt til at reisen blir behagelig uansett hvilken plass du sitter på. Det store bagasjeromsvolumet på opptil 1600 liter gir deg mange muligheter når det gjelder å velge reisemål: Alt er mulig.

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: