GLC SUV

Mercedes GLC SUV

Ta en SUV og gi den klare, harmoniske trekk; da får du nye Mercedes GLC SUV. En bil med et vekselspill av karakterfaste og atletiske flater. En pålitelig og kultivert ledsager i alle livets situasjoner; tidløs, moderne og progressiv. Og alltid god for en sportslig langspurt.

Nye GLC overbeviser allerede når du ser den forfra. Godt avstemte proporsjoner og spenningsfylte lys- og skyggeeffekter gir den en kraftig side. Og når du lar blikket glir over hekken, virker GLC plutselig sportslig og bred.

  • Den tilstedeværelsen og selvsikkerheten fronten gir uttrykk for, må hovedsakelig tilskrives den stående radiatorkledningen med to lameller og den sentrale Mercedes-stjernen. Uttrykksfull er også utformingen av frontlyktene og LED-nærlyset samt underkjøringsvernet med “tanndesign”.
  • Sett fra siden forsterker plastlistene langs hjulbuene SUV-inntrykket av nye GLC, noe som dessuten understrekes av stigbrett i aluminiumfinish som tilleggsutstyr.
  • Hekkens bredde og sportslighet skyldes først og fremst markant utbygde hjulhus. I tillegg forsterker takspoileren bilens atletiske aspekt.
mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_05_1920x1200_05-2015
mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_13_1920x1200_07-2015
mercedes-benz-glc-class_x253_wallpaper_14_1920x1200_07-2015

Mercedes GLC SUV – maksimal renhet og klarhet for vår moderne tid

 Den eksklusive designen i kupeen til nye Merceds GLC SUV savner sidestykke. Autentiske materialer og enhetlige overflater utstråler en luksuriøs letthet som gjør nye GLC så attraktiv.

  • Sin letthet får nye GLC blant annet fra betjeningselementene i sølvfarget krom med metallisk haptikk. Det naturlige ved den understrekes av materialene ull og lin i setetrekket, samt åpenporet tre som dekorelement.
  • Et av disse store dekorelementene deler instrumentpanelet horisontalt. Over- og underdel kan du selv sette sammen i ulike farger og materialer, noe som gjør kupeen enda mer eksklusiv.
  • Men det er ikke bare i det området man først legger merke til, at alt må stemme. Mye kne- og fotfrihet bidrar med sitt til at reisen blir behagelig uansett hvilken plass du sitter på. Det store bagasjeromsvolumet på opptil 1600 liter gir deg mange muligheter når det gjelder å velge reisemål: Alt er mulig.

En invitasjon til å stoppe opp litt
Med GLC ligger selvfølgelig alle veier åpne. Men ta deg et øyeblikk før du setter deg i bevegelse, og se nærmere på interiøret. Mer plass, mer fleksibilitet, mer trivsel – så enkelt kan komforten i GLC beskrives. En invitasjon til å stoppe opp litt – kan du takke nei?

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: