Chat with us, powered by LiveChat

GLE Plug-in Hybrid

Mercedes GLE hybrid

Høydepunkter Mercedes GLE hybrid

Ved forutseende kjøring støttes du for eksempel av gasspedalens følbare tilbakemelding: Et pulserende signal i gasspedalen gjør deg oppmerksom på at din nåværende hastighet er tilstrekkelig til å ta igjen et langsommere kjøretøy.

Energigjenvinningen utnytter bevegelsesenergien under retardasjon: Den energien som gjenvinnes, tilføres batteriet og øker dermed den elektriske rekkevidden.

Boost-funksjonen forenkler for eksempel forbikjøringen av andre biler. V6-bensinmotoren får da kortvarig ekstraeffekt fra elektromotoren, og GLE 500 e 4MATIC skyter regelrett forover.

Mercedes GLE hybrid

Interiøret i Mercedes GLE Hybrid 

Er fullt av detaljer du fort vil synes er uunnværlige. Omgitt av høyeste komfortnivå merker du at interiøret og det høykvalitative utstyret bidrar til en følelse av generøs plass.

  • Utstyrsfarger som ingefærbeige, krystallgrå, espressobrun og sadelbrun frisker opp i kupeen. Også den smale kantdekoren i sølvkrom rundt knappene på multifunksjonsrattet, rundt betjeningselementene for seteinnstilling i dørene og rundt CENTRAL MEDIA DISPLAY er delikate glansnumre.
  • Det man omgående legger merke til, er den nyutformede overdelen av instrumentpanelet med CENTRAL MEDIA DISPLAY og multifunksjons-sportsratt i 3-eikedesign. Overdelen av instrumentpanelet kan etter ønske trekkes med kunstskinn ARTICO.

Finn ut hva som virkelig teller
Velkommen inn i en kupé hvor du for en gangs skyld kan legge hverdagen bak deg. Konsentrer deg om det som virkelig teller. Nyt at du skjemmes bort. Og ikke nøl med å si hva du vil: I nye Mercedes GLE SUV Hybrid får du ønskene dine oppfylt.

mercedes gle hybrid

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: