GLE SUV

Mercedes GLE SUV

Nye Mercedes GLE SUV  – designkonseptet gjør denne offroaderen til et enestående dominant kjøretøy.

mercedes gle suv

Høydepunkter Mercedes GLE suv

 

  • En langtrukken linje og stor akselavstand med korte overheng preger den sportslige silhuetten til denne SUV-en. Markant formede hjulhus understreker hittil ukjente sider av dette bilsegmentet.
  • Foran dominerer panseret med kraftige powerdomes. Radiatordekselet med den sentralt plasserte Mercedes-stjernen og to plastisk formede lameller understreker SUV-karakteren.
  • LED High Performance-frontlykter er tilleggsutstyr som bidrar til en lyssignatur som er typisk for bilmerket.
  • Men GLE lyser ikke bare foran. Baklyktene er også utført i LED-teknikk, og gjør varemerket Mercedes gjenkjennelig, særlig i mørket. Sammen med taket, som i bakkant er blitt litt lavere, og en horisontal linjeføring resulterer dette i en uttrykkssterk hekkdesign.
mercedes gle suv

Interiøret i Mercedes GLE SUV

Er fullt av detaljer du fort vil synes er uunnværlige. Omgitt av høyeste komfortnivå merker du at interiøret og det høykvalitative utstyret bidrar til en følelse av generøs plass.

  • Utstyrsfarger som ingefærbeige, krystallgrå, espressobrun og sadelbrun frisker opp i kupeen. Også den smale kantdekoren i sølvkrom rundt knappene på multifunksjonsrattet, rundt betjeningselementene for seteinnstilling i dørene og rundt CENTRAL MEDIA DISPLAY er delikate glansnumre.
  • Det man omgående legger merke til, er den nyutformede overdelen av instrumentpanelet med CENTRAL MEDIA DISPLAY og multifunksjons-sportsratt i 3-eikedesign. Overdelen av instrumentpanelet kan etter ønske trekkes med kunstskinn ARTICO.
mercedes gle suv

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: