SLS-Klasse

Eksklusiv purisme

Flott å se på – fra alle kanter

Med et enestående teknologikonsept og en iøyenfallende design setter SLS AMG nye standarder i segmentet for supersportsbiler og får alle bilentusiasters hjerter til å slå fortere.

De sterkt buede måkevingedørene er bilens umiskjennelige varemerke. De vingeformede sidespeilene glir naturlig inn i det helhetlige designkonseptet som også preger interiøret i den flyinspirerte cockpiten.

sls_amg_coupe_wallpaper_09_1920x1200_03-2011Med et enestående teknologikonsept og en iøyenfallende design setter SLS AMG nye standarder i segmentet for supersportsbiler og får alle bilentusiasters hjerter til å slå fortere.

De sterkt buede måkevingedørene er bilens umiskjennelige varemerke. De vingeformede sidespeilene glir naturlig inn i det helhetlige designkonseptet som også preger interiøret i den flyinspirerte cockpiten.

SLS AMG trives også i ”normale” garasjer. Måkevingedørene med fullstendig integrerte dørhåndtak slår maksimalt 36,3 centimenter ut når de åpnes og trenger dermed mindre plass enn tradisjonelle dører. Med en maksimumshøyde på 1,94 meter kan de derfor åpnes helt i en normal garasje. Den store åpningsvinkelen på 70° og 1,50 meter avstand mellom den åpne døren og bakken sikrer bekvem inn- og utstigning, og takket være gasstrykkdemperne ved siden av dørhengslene er dørene lette å åpne og lukke uten bruk av kraft.

Det lange motorpanseret, den markante fronten med utpreget pilform og store luftinntak samt den lavtsittende, tilbaketrukkede kupeen med den lett skrånende hekken representerer sportsbildesign av ypperste merke og viser ekte racerbilkarakter. De nyutformede bi-xenon frontlyktene med kjørelys og blinklys i LED-teknikk er vertikalstilt og plassert langt ut på sidene. I kombinasjon med seks store kaldluftinntak utstråler de suveren selvtillit.

Sett fra siden er den lange akselavstanden og de korte overhengene iøyenfallende. Den markante profillisten som løper langs hele bilsiden og de kratig utbygde skjermene formidler en klassiske, helstøpt form.

sls_amg_coupe_mercedes-benz-sls-amg-c197_wallpaper_11_1920x1200_09-2012

Til SLS AMG Coupé har Mercedes-Benz og AMG utviklet en puristisk sportsbilkupé som uttrykker klarhet, dynamikk og følelse på samme tid. Når måkevingedørene slås opp, har du fritt innsyn i det imponerende interiøret i SLS AMG.

I dette interiøret råder ekte bilsportfunksjonalitet og den typiske sikkerheten signert Mercedes-Benz. Utsøkte materialer som nappaskinn, ekte metall og, som tilleggsutstyr, detaljer i ekte karbon, vitner om SLS AMG-interiørets høye kvalitetsnivå og håndverksmessige presisjon og en enestående sans for detaljer som vekker begeistring.

Her gjenspeiles også temaet flykonstruksjon ned til minste detalj. AMG DRIVE UNIT med AMG E-SELECT girspak som vekker assosiasjoner til en flycockpit, imponerer i midtkonsollen av massivt metall. Det vingeformede instrumentpanelet med fire markante ventilasjonsdyser og AMG kombiinstrumentet med rundinstrumenter med hvitt bakgrunnslys virker mektig og likevel enkelt. Elegante sportsseter med magnesiumrygg er trukket i utsøkt designo skinn og kan fås i ni fargenyanser som matcher bilens lakkfarge.