SL

Mercedes SL

Mercedes SL er sportsbilen med opptil vanvittige 630 hk.

Eksteriør Mercedes SL

Den nye fronten er en elegant hyllest til «århundrets sportsbil». Den høyreiste diamantgrillen i en moderne variant av Panamericana-designen omkranses av nye, dynamiske LED-hovedlykter.

Lyktene har en enestående dag- og nattdesign med raffinert og effektiv teknologi, akkurat som du forventer av en Mercedes. LED Intelligent Light System overbeviser med et svært lavt energiforbruk og lang levetid.

Men fremfor alt står det for bedre sikt og mer sikkerhet. Svingelyset gir bedre belysning på siden, noe som øker sikkerheten når du svinger i veikryss. Det aktive kurvelyset øker sikkerheten i kurver. Nærlyset tilpasses automatisk til vær-, lys- og kjøreforhold, slik at du har best mulig sikt på landevei og motorvei.

I fjernlysmodus fordeler den adaptive fjernlysassistenten Plus lyset slik at møtende trafikk ikke blendes, samtidig som veibanen alltid er optimalt belyst. Føreren har dermed alltid lyktenes maksimale rekkevidde til disposisjon.

mercedes sl

Interiør Mercedes SL

Fremre del av kupeen i nye generasjon SL kan kalles et sportslig og eksklusivt kulturlandskap. Her er det god plass, høy sittekomfort og en ekstravagant atmosfære.

Kupeen preges av elegant skinn, eksklusive dekorelementer og komfortbelysning med tre farger (sistnevnte er tilleggsutstyr). Det nye multifunksjonssportsrattet ligger perfekt i hendene dine. Høyre pekefinger styrer fremdriften, mens det nye kombiinstrumentet viser spranget over i en ny effektklasse.

SL har en sportsbils atmosfære med sterk verdiutstråling og minimale spaltemål. Øvre dørkledninger med skumbelegg på baksiden og skumputer i armlenene oppfyller alle krav til et premiumprodukt. Også de generøse plassforholdene og den høye komforten befester bilens spesielle posisjon.

Du kan velge blant et stort utvalg av materialer, farger samt det eksklusive designo-programmet. Utvalget spenner fra elegant og eksklusivt nappaskinn til dekorelementer i aluminium, tre og karbon som alle kjennetegnes av høy tilvirkningskvalitet.

mercedes sl

Motorer

Mercedes SL kommer med 4 motorvalg:

  • SL 400, bensin, V6, 270 kW, 367 hk
  • SL 500, bensin, V8, 335 kW, 456 hk
  • AMG SL 63, bensin, V8, 430 kW, 585 hk
  • AMG SL 65, bensin, V12, 463 kW, 630 hk

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: