Mercedes-Benz Vito – Personbil

Verdt å se

BrosjyreHøydepunkter Mercedes-Benz TV

Vito Tourer. Vil og kan. Og gjør det

Du er alltid klar til å gjøre en innsats. Gjør jobben målbevisst. Elsker nye utfordringer. Da fortjener du et kjøretøy som er som skapt for deg: nye Vito Tourer. En som ikke bare trekker lasset sammen med deg, men som er ditt visittkort og alltid demonstrerer fleksibilitet, sikkerhet, driftsøkonomi og kvalitet. En ekspert på profesjonell person- transport, fra en ekte ekspert på nyttekjøretøy.
Vito Tourer er konstruert for å yte full innsats hele tiden og byr på allsidighet og komfort i rikt monn. Og selvsagt holder den den samme høye kvaliteten som du forventer av en Mercedes-Benz. Med et drivstofforbruk helt ned i 0,57 l per mil1 er den mer økonomisk enn noen gang og bidrar til suksess for deg med hver kjørte kilometer. Og for at du skal ha enda støere kurs mot målet, byr den på en høy grad av sikkerhet med en rekke assistent- og sikkerhetssystemer som standard, for eksempel ATTENTION ASSIST og Sidevindassistent. Forhjuls-, bakhjuls- eller firehjulsdrift2, som Vito Tourer BASE, PRO eller SELECT – det er bare å velge det kjøretøyet som passer akkurat til dine formål. Ett er allerede sikkert: Nye Vito Tourer stiller opp overalt og viker ikke tilbake for noen utfordring.

Et vell av muligheter

Du bestemmer kursen – resten ordner nye Vito Tourer. Med modellene BASE, PRO og SELECT kan du nå frakte passasjerene enda mer fleksibelt.
I utrettelig taxi- og turkjøring, som foreningsbil og hotellbuss eller til transport av arbeids- laget ‒ med setevarianter for alt fra to til ni personer og tallrike utstyrsmuligheter er nye Vito Tourer like individuell som passasjerene du skal frakte. Men det er ikke alt. Også når du har fri, viser den sin allsidighet. Kast loss!

X

Takk!

Vi trenger noen enkle opplysninger for den videre oppfølging.

Fyll ut feltene og send inn, så følger vi deg opp så raskt som praktisk mulig og senest innen påfølgende arbeidsdag.

Kontaktinformasjon

Vi snakkes!

Truls Røer
Ronny Nordby

Prøvekjør en Vito