fbpx

Service

Regelmessig service på bilen kan forhindre større reparasjoner og dyrere utgifter for deg senere. Hos Erik Arnesen er det rimelige servicepriser, og bilen din er garantert i trygge hender.

Erik Arnesen Helsfyr AS

Østensjøveien 12, 0661 Oslo

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo

Service på bilen gagner alle

Som med alt annet du eier, vil bilen rett og slett vare lenger om du behandler den riktig. Og en bil er stadig utsatt for små og store påkjenninger som du bør ta tak i før det har gått for lang tid. Det lønner seg aldri å utsette reparasjoner, da de kan koste deg dyrt senere.

Å ha bilen på service hos dyktige og erfarne fagfolk, vil gi deg en trygghet som sjåfør, og samtidig gjøre veien sikrere for alle de andre trafikantene. Som merkeverksted har vi full oversikt over det siste innen teknologi og programvare fra hver produsent. Du vil også få tilbud om mobilitetsgaranti utover det som er lovpålagt. Dette vil sikre garantiene og reklamasjonsrettighetene dine dersom noe skulle skje.

 

Hvor ofte skal bilen på service?

Hvor ofte bilen skal på service varierer gjerne fra bilmerke og modell, men som regel er det annethvert år som er anbefalingen, eller etter du har kjørt et visst antall kilometer. Du kan for eksempel ta utgangspunkt i ha bilen på service etter 15 000 kilometer eller én gang i året, eller etter 30 000 kilometer og hvert andre år. Nye biler vil ofte gi beskjed når det er på tide med service. 

Er bilen din fem år eller eldre? Bestill Service 5+

 

Erik Arnesen Helsfyr AS

Østensjøveien 12, 0661 Oslo

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo

Full service i Oslo

Hos Erik Arnesen følger vi bilens serviceprogram og leverer den tilbake i topp stand. Vi har to forskjellige avdelinger i Oslo: Helsfyr og Rommen. Bestill servicetime i dag!