fbpx

Mercedes Vito

Mercedes-Benz Vito

Vito kommer i flere versjoner og du kan velge mellom varebil, Mixto, Tourer og de elektriske versjonene eVito og eVito Tourer

Les mer om de forskjellige utgavene nedenfor.

 

Mercedes-Benz Vito varebil

Mercedes-Benz Vito varebil leveres i tre lengder; Kompakt (A1), Lang (A2) og Ekstra lang (A3). Den lengste versjonen tar opptil 6,6 m3 med last.

En rekke sikkerhetssystemer er på plass og du kan for første gang på Vito få adaptiv cruise control og digitalt innvendig speil.

Her kan du se kampanje på Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito Mixto

Vito Mixto er en allsidig allround-bil med plass til opptil 6 personer og 4,1 m3 lastevolum. Dette er bilen for deg som trenger flere sitteplasser enn en tradisjonell Vito, men samtidig også har behov for god bagasjeromsplass.

Modellen leveres i lengdene A1, A2 og A3, og flere sikkerhetssystemer sørger for å ivareta sikkerheten for både fører og passasjerer.

Les mer om hvordan du kan få din Vito unik med ekstra tilbehør!

Mercedes-Benz Vito Tourer

Med Vito Tourer har du plass til opptil 9 personer med føreren. Du kan velge mellom de samme tre lengdene som de øvrige Vito-modellene, nemlig A1, A2 og A3.

For første gang kan denne modellen leveres med luftfjæring som gir mer komfort. Luftfjæringen bidrar også til å holde konstant kjøretøynivå uavhengig om bilen er lastet, eller ved bruk av tilhenger. Tre høydenivåer er tilgjengelig hvor den laveste er -10 mm fra standard, og den høyeste er +35 mm (+27 mm med 4MATIC).

Mercedes-Benz eVito

eVito er den elektriske varianten av Mercedes-Benz sin Vito varebil. Bilen har en rekkevidde på 150 kilometer (WLTP).

Du kan lese mer om Mercedes-Benz eVito her.

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz Vito? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Bård Haakensen

  Bård Haakensen
  Salgssjef
  Mob: 906 54 549
  Send e-post til Bård

  Niklas Aasvang
  Salgskonsulent varebil
  Mob: 400 21 106
  Send e-post til Niklas