fbpx

GLC SUV

Mercedes-Benz GLC SUV

Mercedes-Benz GLC plug-in hybrid har en imponerende rekkevidde på over 100 kilometer, noe som gjør at den er i en klasse for seg. Nye GLC er en bensin-hybrid som bygger videre på tidligere GLC-modeller og har annengenerasjons MBUX-hyperscreen. Med standard firehjulsdrift og hengerfeste gjør GLC 300e 4MATIC bilen allsidig, og dekker de flestes behov. Ved markedslanseringen kommer GLC også med fossilt drivstoff.

Modellutgaver

GLC SUV kommer med to ulike utstyrsversjoner, Avantgarde og AMG Line. I tillegg kan du tilpasse med egne tilvalg, slik at du kan skreddersy din GLC akkurat slik du ønsker.

GLC 300 e4MATIC har firehjulsdrift, inntil 130 km rekkevidde (WLTP), 313 hk, maks 2000 kg tilhengervekt og 470 liter bagasjeplass med baksetene oppe, og 1530 liter dersom baksetene er nede.

Interiør og design

Den nye GLC SUV byr på moderne interiør og med 2. generasjons MBUX multimediesystem, høykvalitetsmaterialer, og luksuriøs komfort. Den ladbar hybriden imponerer med kraft, raske ladetider og en imponerende elektrisk rekkevidde og muliggjør utslippsfri bykjøring, i tillegg til ekstra kraft ved akselerasjon. Designen preges av klare linjer og dynamiske proporsjoner. Samlet sett tilbyr GLC en attraktiv kjøreopplevelse med moderne teknologi og komfort.

Pris fra 947 624,-

Vil du ha mer informasjon om Mercedes-Benz GLC? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Per Ottar Skaldebø

  Salgssjef personbil
  Mob: 988 23 095
  Send e-post til Per Ottar

  Nicoline Collett
  Senior Salgskonsulent personbil
  Mob: 976 67 183
  Send e-post til Nicoline

  Mustafa Nur
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 401 68 253
  Send e-post til Mustafa