fbpx

Bilvask utvendig & innvendig

Inn- og utvendig bilvask

På samme måte som en utvendig bilvask er viktig både for å bevare bilens fasade og for å opprettholde bilens mer praktiske kvaliteter, er det også viktig å vedlikeholde innsiden av bilen. Om støv, sand, salt og rester av kjemikalier sliter på interiøret, vil ikke bilen bare få et mer slitent uttrykk, men også synke i verdi.

Erik Arnesen Helsfyr AS

Østensjøveien 12, 0661 Oslo

Få bedre inneklima ved å vaske bilen innvendig

Det er mange grunner til at det er lurt å vaske bilen innvendig med jevne mellomrom. Gulvmattene blir stadig mer møkkete, spesielt om vinteren, og kan bli slitte om de blir liggende for lenge uten en vask. I sprekkene mellom setene er det gjerne mye smuler og annet rusk, ved dørkarmene samler det seg fuktighet og skitt, og alle steder hvor hendene brukes mye – rattet, dashbord og skjermer – er utsatt for bakterier. Med regelmessig vask sikrer du et godt inneklima til enhver tid. 

 

Innvendig vask av bil gir høyere sikkerhet

Av sikkerhetsmessige grunner bør rattet alltid være så rent som mulig, da for mye skitt vil gjøre det glattere og påvirke grepet ditt. Det er også svært viktig at frontruten er ren på innsiden for at du som sjåfør skal ha god sikt. Det samme gjelder vinduer og speil, som skal gi deg full oversikt over trafikken rundt. 

 

Innvendig vask av bil i Oslo

Vask bilen din hos Erik Arnesen, der vi går grundig gjennom både innsiden og utsiden med det riktige utstyret. 

Trenger du kun utvendig bilvask? Dette kan du også gjøre hos oss. Les mer her 

Erik Arnesen Helsfyr AS

Østensjøveien 12, 0661 Oslo