fbpx

Verksted

Autorisert verksted for Mercedes-Benz

Å velge et autorisert merkeverksted når du skal ha service eller reparasjoner på din Mercedes, har flere fordeler. Vårt verksted kan tilby en uovertruffen kompetanse på bilen, og alt arbeid vil bli utført av spesialister som er eksperter på Mercedes. Til vår disposisjon har vi det siste innen teknologi og utstyr, lang erfaring, og vi tar stolthet i alt arbeidet vi gjør. 

En annen fordel ved å bruke vårt autoriserte verksted er at mobilitetsgarantien blir forlenget. Det vil si at om noe uforutsett skulle skje, enten det er en mindre teknisk feil eller en større skade på bilen, vil våre kontaktpersoner være der for deg døgnet rundt. Du får også full servicehistorikk (FHS) og originalstempel i serviceheftet, som et bevis på at du har fulgt den anbefalte servicen for Mercedes, noe som sikrer annenhåndsverdien på bilen din.

Erik Arnesen Helsfyr AS

Østensjøveien 12, 0661 Oslo

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo

Verkstedtjenester

Våre tjenester dekker alle behov du har for din Mercedes. Bilpleie, med polering og innvendig/utvendig rens, gjøres med produkter som er riktig tilpasset din bilmodells materialer. Vi skifter dekk, enten om det er fordi sesongen krever det, eller som følge av slitte dekk eller at andre årsaker har redusert gummiens egenskaper. Du kan lagre dekk og hjul på vårt dekkhotell, som både vil være skånsomt for dekkenes kvalitet, og du slipper å bruke dyrebar plass i ditt eget hjem. Vi behandler også steinsprut og sprekker i frontruten, før de rekker å utvikle seg til noe omfattende og hele ruten må byttes ut. 

Dersom bilen din er fire år eller eldre, må den på regelmessig EU-kontroll, som kan utføres hos oss. Vi tilbyr også Service og Service 5+. Her sjekker vi bilen etter Mercedes’ serviceskjema, som består av en rekke viktige punkter. Dette vil sikre garantiene og reklamasjonsrettighetene dine, og ikke minst gjøre bilen tryggere i trafikken.

 

Vi er tilgjengelige for deg

Du er i trygge hender med vår kompetanse som merkeverksted. Vi er her for å hjelpe deg med forebyggende service og reparasjoner. Våre teknikere og fagfolk er eksperter på Mercedes, som stadig gjennomgår kurs og holder seg oppdaterte på produkter, teknologi og programvare.

 

Verkstedsavdelinger

Vi har to forskjellige avdelinger i Oslo: Helsfyr og Rommen. Se våre åpningstider og bestill våre verkstedtjenester under!

Erik Arnesen Helsfyr AS

Østensjøveien 12, 0661 Oslo

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo