fbpx

Service 5+

Mercedes-Benz 5+ service – få time raskt på vårt verksted på Rommen

 

Er du eier av en Mercedes-Benz som er 5 år eller eldre? Vi tilbyr Mercedes-Benz 5+, som er et skreddersydd servicetilbud for deg som har en personbil som er eldre enn 5 år. Hos oss får du konkurransedyktige priser og førsteklasses service utført av våre fagfolk.

Vårt autoriserte verksted for Mercedes-Benz, Erik Arnesen avdeling Rommen, har god kapasitet, og kan tilby deg verkstedtime raskt. Bestiller du time i dag til din person-, eller varebil, tar vi imot bilen din innen få dager. Vi tar imot alle typer Mercedes-Benz person- og varebiler. Vårt Ekspressverksted er sentralt lokalisert langs Riksvei 4 på Rommen. Verkstedet er bemannet opp, slik at du som kunde får time raskt, og slipper å vente flere uker på å få bilen din reparert.

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo

Kort om Erik Arnesen

Erik Arnesen Helsfyr AS er en autorisert merkeforhandler for Mercedes-Benz. Vi ble stiftet i 1946 og har vært autorisert Mercedes-Benz forhandler siden 1962. Vårt hovedanlegg ligger på Helsfyr i Oslo, og vi har også et eget verksted på Rommen (Ekspress Verksted) for personbiler, drosjer, minibusser og varebiler. Vår misjon er å levere unike kundeopplevelser, hver gang. Et godt kundeomdømme er vår grunnleggende idé.

 

Hvorfor velge et autorisert Mercedes-Benz verksted

Å velge et autorisert merkeverksted når du skal ha service eller reparasjoner på din Mercedes, har flere fordeler. Vårt verksted kan tilby en uovertruffen kompetanse på bilen, og alt arbeid vil bli utført av spesialister som er eksperter på Mercedes. Til vår disposisjon har vi det siste innen teknologi og utstyr, lang erfaring, og vi tar stolthet i alt arbeidet vi gjør.

En annen fordel ved å bruke vårt autoriserte verksted er at mobilitetsgarantien blir forlenget. Det vil si at om noe uforutsett skulle skje, enten det er en mindre teknisk feil eller en større skade på bilen, vil våre kontaktpersoner være der for deg døgnet rundt. Du får også full servicehistorikk (FHS) og originalstempel i serviceheftet, som et bevis på at du har fulgt den anbefalte servicen for Mercedes, noe som sikrer annenhåndsverdien på bilen din.

 

Hvilken service trenger min Mercedes-Benz

De fleste Mercedes-Benz personbiler følger et serviceintervall på ett år eller 25.000 km., avhengig av hva som kommer først. Mercedes-Benz sitt vedlikeholdsprogram består av A-service og B-service, som utføres annenhver gang. I tillegg anbefales det å skrifte bremsevæske annethvert år.

I tillegg til de vanlige A- eller B-servicene, kan din bil kreve ekstra serviceoperasjoner, som indikeres med tall etter bokstaven for hver service, for eksempel A5 eller B3. Disse tallene kan signalisere behov for tjenester som tennplugger eller skifte av automatgirolje. Ved å kontakte oss vil vi alltid inspisere og anbefale passende service for din bil. Prisene for ekstra tjenester utover A- eller B-service oppgis separat.

 

Hva gjøres på A  – 5+ service

Original A-service etter fabrikkens anbefalte serviceskjema for din bil på aktuell service er bl.a. kontroll av bilens understell, hjul og dekk, lys, bremser, motorrom, eksteriør og interiør. *

 • Skift av
  • Motorolje, oljefilter og tilhørende pakninger og skift av støvfilter**
 • Kontroll av utestående aksjoner eller software-oppdateringer fra fabrikk
 • Påfyll av spylervæske
 • Råd omkring eventuelle ytterligere servicebehov vi ser at bilen din har
 • Nullstilling av serviceindikator
 • Full servicehistorikk-emblem (FSH)***
 • Et års forlengelse av Mobilo, mobilitetsprogram fra Mercedes-Benz
 • Kun originale Mercedes-Benz deler
 • Spesialiserte Mercedes-Benz teknikere som kan din bil

 

*Modell- og serviceavhengig

**Gjelder GLE, GL–, ML-, og R-Klasse hvor skift av støvfilter er en del av A-service. Selges separat for andre modeller

***Forutsetter at serviceprogrammet er tidligere fulgt og at alle anbefalte tillegg gjennomføres

 

Hva gjøres på B  – 5+ service

Normalt sett er inspeksjonen under B-service mer grundig sammenlignet med A-service, men dette kan variere avhengig av bilmodellen.

På en Mercedes-Benz B-service utføres disse punktene, i tillegg til sjekkpunktene under A-service:

 • Original B-service etter fabrikkens anbefalte serviceskjema for din bil på aktuell service, bl.a. en kontroll av bilens understell, lys, motorrom, eksteriør og interiør*.
 • Skift av pollenfilter, kombinasjonsfilter eller aktivt kullfilter, avhengig av bilmodell

*Modell- og serviceavhengig

 

Prismatrise på 5+ service (personbiler over 5 år)

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo