fbpx

Dekkhotell

Det er mange grunner til at et dekkhotell kan være nyttig for deg. Det handler både om å ivareta dekkenes kvalitet, og å kunne avlaste deg og din oppbevaringsplass i hjemmet.

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo

Forlenger dekkenes levetid

Riktig oppbevaring sørger for at dekkene varer lenger. Dekket bør stå på et kjølig, mørkt og tørt sted. Derfor er det mange som bruker garasjen eller boden sin til nettopp dette, og disse er i teorien godt egnede steder å oppbevare dekkene. Men fordi mange foretrekker å bruke dyrebar oppbevaringsplass på andre ting, er det blitt et stadig mer populært valg å lagre dekkene sine på dekkhotell. 

I tillegg til lagring av dekkene, vil Erik Arnesen også stå for tjenester som skifting av dekk, vasking av dekk (der salt, skitt og veipartikler som kan gjøre skade på felgens overflate renses bort før de legges til lagring) samt kontroll av dekkenes tilstand, som lufttrykk, mønsterdybde og holdbarhetstid. Med vår ekspertise og optimale lagerforhold, kan du føle deg trygg på at dekkene er i ideell stand når du henter dem ut igjen. Vi kaller deg også inn i god tid før det er på tide å skifte dekk (link til landingsside Dekkskifte).

Dekkhotell i Oslo

Du kan oppbevare dekkene dine trygt og forskriftsmessig hos Erik Arnesen. Vi har dekkhotell på vår avdeling på Rommen. Bli dekkhotellkunde i dag!

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo