fbpx

Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter

Med denne modellen har du mulighet for utallige kombinasjoner. Her kan du velge mellom varebil, minibuss, lastebil og chassis. Les mer om de forskjellige modellene nedenfor.

 

Mercedes-Benz Sprinter varebil

Mercedes-Benz Sprinter imponerer. Førerplassen er designet på nytt og kjennetegnes av enestående funksjonalitet. Passasjerrommet med heldekkende kledning kan som tilleggsutstyr leveres med oppbevaringsrom for smarttelefoner inkl. USB-ladefunksjon for hver seterad.

Lasterommet byr på mange praktiske løsninger. Blant annet det innvendige takstativet, vektoptimert kunststoffgulv, mulighet for å plassere last på hjulbuene og pallestøtte i stigtrinnet for skyvedøren. Sistnevnte stabiliserer lasten f.eks. når du kjører i svinger og gjør det enklere å feste lasten mer effektivt.

I tillegg kan du velge mellom forhjuls-, bakhjuls- og firehjulstrekk alt etter bilens bruksprofil og ønskede kjøreegenskaper. Du girer enten manuelt med en 6-trinns manuell girkasse eller automatisk med 7G-TRONIC PLUS eller 9G-TRONIC som enestående automatgirkasse i segmentet.

Varebilen vil få en grundig teknologisk oppdatering og Mercedes melder at den nye modellen kan skimtes på norske veier i løpet av begynnelsen av 2022.

Dette er noen av 2022-oppdateringene på Sprinter kort oppsummert:

 • En ny firesylindret enhet som skal øke kjørekomforten:
 • Forbedret støy og vibrasjonskomfort.
 • Motoren oppnår da også lavere utslipp og forbruk.
 • Raskere girskift.
 • Nytt firehjulsdriftsystem som:
  Automatisk fordeler dreiemomentene fritt mellom for- og bakaksel uten at du må gjøre noe.

Her kan du se kampanje på Mercedes-Benz Sprinter.

Mercedes-Benz eSprinter l Elektrisk varebil

Den elektriske varebilen Mercedes eSprinter har opptil 155 kilometerrekkevidde og en batterikapasitet på 55 kiloWattimen. Varebilen har en batterikapasitet på 80 kiloWatt slik at du kan lade fra 10 – 80 prosent på 25 minutter.

eSprinter har godt med plass og el-varebilen har en tillatt totalvekt på 3500 kilo. Maksimal nyttelast er 891 kilo og taklasten tar opptil 150 kilo. Lasterommet har en størrelse på 11 kubikkmeter.

Du kan lese mer om Mercedes eSprinter her.

Mercedes-Benz Sprinter Tourer | Minibuss

Allsidig og optimal for de fleste transportbehov er beskrivende for Mercedes-Benz Sprinter Tourer. Du kan velge mellom 3 kjøretøylengder, 2 takhøyder og inntil 3 seterader. Bilen kan fås med utstyr av svært høy kvalitet og luksuriøs kledning.

På de nye komfortsetebenkene kan passasjerene stille inn seteryggvinkel og hodestøtte posisjon individuelt.

Designet er hentet fra det moderne designkonseptet Sensual Purity fra Mercedes-Benz. Moderne ekstrautstyr er nå standard som blant annet KEYLESS-START.

Mercedes-Benz Sprinter lastebil

Du kan velge mellom 3 kjøretøylengder og standardførerhus eller dobbeltkabin. Lasteflaten er på inntil 9,2 m2. Bilen kan bygges i forskjellige varianter som gir rom for både rimelige innstegsmodeller og svært velutstyrte biler.

Sprinter lastebil fås med tillatt totalvekt på 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg og 5.000 kg. En rekke varianter tilbys også med tillatt totalvekt på inntil 5.500 kg. Bilen fås med forhjuls-, bakhjuls og firehjulsdrift.

Mercedes-Benz Sprinter chassis

Du kan velge mellom standardførerhus eller dobbeltkabin. I standardførerhuset er det plass til inntil 3 personer, mens i dobbeltkabinen er det plass til inntil 7 personer.

Sprinter chassis kan tilpasses nøyaktig til transportoppgaven med de mange ulike kjøretøy- og utstyrsvariantene. Dersom nyttelast er avgjørende kan du velge varianten med tillatt totalvekt på 5.500 kg. Som spesialutstyrt trekkvogn er det mulig med en tillatt vogntogvekt på inntil 8.750 kg.

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz Sprinter? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Bård Haakensen
  Salgssjef
  Mob: 906 54 549
  Send e-post til Bård

  Niklas Aasvang
  Salgskonsulent varebil
  Mob: 400 21 106
  Send e-post til Niklas