Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter

Med denne modellen har du mulighet for utallige kombinasjoner. Her kan du velge mellom varebil, minibuss, lastebil og chassis. Les mer om de forskjellige modellene nedenfor.

 

Mercedes-Benz Sprinter varebil

Mercedes-Benz Sprinter imponerer. Førerplassen er designet på nytt og kjennetegnes av enestående funksjonalitet. Passasjerrommet med heldekkende kledning kan som tilleggsutstyr leveres med oppbevaringsrom for smarttelefoner inkl. USB-ladefunksjon for hver seterad.

Lasterommet byr på mange praktiske løsninger. Blant annet det innvendige takstativet, vektoptimert kunststoffgulv, mulighet for å plassere last på hjulbuene og pallestøtte i stigtrinnet for skyvedøren. Sistnevnte stabiliserer lasten f.eks. når du kjører i svinger og gjør det enklere å feste lasten mer effektivt.

I tillegg kan du velge mellom forhjuls-, bakhjuls- og firehjulstrekk alt etter bilens bruksprofil og ønskede kjøreegenskaper. Du girer enten manuelt med en 6-trinns manuell girkasse eller automatisk med 7G-TRONIC PLUS eller 9G-TRONIC som enestående automatgirkasse i segmentet.

Her kan du se kampanje på Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter Tourer | Minibuss

Allsidig og optimal for de fleste transportbehov er beskrivende for Mercedes-Benz Sprinter Tourer. Du kan velge mellom 3 kjøretøylengder, 2 takhøyder og inntil 3 seterader. Bilen kan fås med utstyr av svært høy kvalitet og luksuriøs kledning.

På de nye komfortsetebenkene kan passasjerene stille inn seteryggvinkel og hodestøtte posisjon individuelt.

Designet er hentet fra det moderne designkonseptet Sensual Purity fra Mercedes-Benz. Moderne ekstrautstyr er nå standard som blant annet KEYLESS-START.

Mercedes-Benz Sprinter lastebil

Du kan velge mellom 3 kjøretøylengder og standardførerhus eller dobbeltkabin. Lasteflaten er på inntil 9,2 m2. Bilen kan bygges i forskjellige varianter som gir rom for både rimelige innstegsmodeller og svært velutstyrte biler.

Sprinter lastebil fås med tillatt totalvekt på 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg og 5.000 kg. En rekke varianter tilbys også med tillatt totalvekt på inntil 5.500 kg. Bilen fås med forhjuls-, bakhjuls og firehjulsdrift.

Mercedes-Benz Sprinter chassis

Du kan velge mellom standardførerhus eller dobbeltkabin. I standardførerhuset er det plass til inntil 3 personer, mens i dobbeltkabinen er det plass til inntil 7 personer.

Sprinter chassis kan tilpasses nøyaktig til transportoppgaven med de mange ulike kjøretøy- og utstyrsvariantene. Dersom nyttelast er avgjørende kan du velge varianten med tillatt totalvekt på 5.500 kg. Som spesialutstyrt trekkvogn er det mulig med en tillatt vogntogvekt på inntil 8.750 kg.

Vil du ha mer informasjon, tilbud eller prøvekjøre en Mercedes-Benz Sprinter? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

Kontakt oss gjerne for mer informasjon

Line Jarmot

Line jarmot
Salgs- og markedssjef varebil
Mob: 906 12 104
Send e-post til Line

Ronny Nordby

Ronny Nordby
Selger varebil
Mob: 952 88 872
Send e-post til Ronny

Alexander Fernsjø

Alexander Fernsjø
Selger varebil
Mob: 904 72 155
Send e-post til Alexander