fbpx
mercedes elbil

Se elbilene fra Mercedes-Benz

Mercedes elbil, her ser du alle de elektriske modellene

Stadig flere av oss ønsker å bytte til elbil. Mercedes har annonsert at de fremskynder målet om å bli helelektrisk fra 2039 til 2030, dermed blir det full satsing på elektriske modeller fremover. Her får du en full oversikt over både aktuelle og kommende elbil-modeller som du kan velge mellom fra Mercedes.

EQA fra Mercedes-Benz er en kompakt SUV

Kompakt-SUVen EQA er elbilen som ble lansert i februar 2021. Den er på størrelse med den nye GLA og beskrives som det elektriske søskenet til denne modellen. EQA får du med både framhjulstrekk og firehjulstrekk.

Her kan du lese mer om EQA fra Mercedes-Benz

mercedes elbil
Kompakt helelektrisk el-SUV fra Mercedes-Benz. Foto: Erik Arnesen Helsfyr

 

EQB er en Mercedes elbil med mulighet for syv passasjerer

Kompakt SUV med firehjulstrekk som nå har åpnet for salg i Norge. EQB er ifølge Mercedes en kompakt SUV som forvalter plassen sin smart. Den har blant annet plass til syv passasjerer.

Her kan du lese mer om Mercedes-Benz EQB

Mercedes elbiler
Mercedes EQB blir en ultimat familiebil som vil ta opptil syv passasjerer. Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

 

EQC fra Mercedes-Benz er en Mercedes elbil SUV

Mercedes elbil EQC er en elektrisk SUV med 4MATIC firehjulstrekk. Den har to elektriske motorer på til sammen 408 hestekrefter. Da SUVen ble testet, var journalistene blant annet spesielt begeistret for at dette er en elbil som kjennes som et kvalitetsprodukt og at den har et anstendig forbruk på lengre kjøreturer om vinteren.

Her kan du lese mer om EQC fra Mercedes-Benz

mercedes elbil
EQC var den første elbilen fra Mercedes-Benz serien. Foto: Erik Arnesen Helsfyr

 

EQE fra Mercedes-Benz

Den heleletriske Mercedes EQE sedan er nok en sportslig utgave fra Mercedes-Benz. EQE har høyt fokus på komfort, romslig interiør og det råeste markedet har å by på innen kjøreegenskaper og ytelse. EQE er også spekket med ulike teknologiske funksjoner som gjør kjøreopplevelsen behagelig både for sjåfør og passasjerer.

EQE 300 leveres med en rekkevidde på opptil 639 km (WLTP), samt støtte for hurtiglading på 170 kW, og har et bagasjerom på 430 liter.

Les mer om EQE fra Mercedes-Benz her.

EQE fra Mercedes-EQ
EQE 300 leveres med en rekkevidde på opptil 639 km (WLTP), samt støtte for hurtiglading på 170 kW, og har et bagasjerom på 430 liter.

 

EQE SUV fra Mercedes-Benz

Den helelektriske familiebilen EQE SUV tar konseptet familiebil til et helt nytt nivå. Med opptil 550 km rekkevidde (WLTP), 580 liter bagasjerom og tilhengervekt opptil 1800 kg. EQE SUV har god innvendig plass, og både takhøyde og benplass gjør at EQE SUV er en av de mest romslige modellene for sin klasse.

EQE SUV er klar for norske veier sommeren 2023.

Les mer om EQE SUV fra Mercedes-Benz her.

EQE SUV fra Mercedes-EQ
EQE SUV kommer med varmepumpe som standardutstyr. FOTO: Mercedes-Benz Norge

 

EQS fra Mercedes-Benz

EQS er en elektrisk sedan i S-Klasse segmentet. Rekkevidden ligger på opptil 780 kilometer. AMG-varianten, som blir den første helelektriske AMG-modellen fra Mercedes, vil også bli tilgjengelig.

Her kan du lese mer om EQS fra Mercedes-Benz og anmelderens vurdering av elbilen.

EQS har imponert alle de norske anmelderne. Foto: Erik Arnesen Helsfyr

Les mer om EQS  og EQS SUV fra Mercedes-Benz her.

EQS SUV fra Mercedes-Benz

Den nye EQS SUV tilbyr en luksuriøs opplevelse med komfort for opptil syv personer. EQS SUV kombinerer det aller beste av moderne design, avansert teknologi og ikke minst kvalitet i ypperste klasse i hver minste detalj. EQS SUV har på kort tid rukket å bli biljournalistens favoritt, og blir omtalt av Motor.no som «verdens beste bil».

Les mer om EQS og EQS SUV fra Mercedes-Benz her.

Lurer du på hvilken elbil som passer best til dine krav? Du kan spørre oss helt uforpliktende her:

   

  EQV er en elektrisk flerbruksbil

  EQV er en elektrisk flerbruksbil med inntil åtte seter og nå får du den også som varebil. Du kan også velge mellom to forskjellige lengder – en på 5 140 millimeter og den andre på 5 370 millimeter.

  Bilen har en rekkevidde på opptil 418 kilometer. Hurtiglading støttes opptil 110 kiloWatt.

  Her kan du lese mer om Mercedes-Benz EQV flerbruksbil og varebil

   

  mercedes elbil
  Med EQV får du en premium elektrisk flerbruksbil. Foto: Daimler AG | Mercedes-Benz

   

  Mercedes EQT konsept

  Konseptbilen er en elektrisk flerbruksbil og syvseter. Elbilen skal ha en premiumfølelse på innsiden samtidig som den skal være en skikkelig romslig og praktisk bil for deg som behøver mye plass i en aktiv hverdag.

  Les mer om Mercedes EQT konsept her.

  Mercedes elbiler
  Konsept-bilen EQT, Foto: Mercedes Norge

   

  Terrengbilen EQG konsept

  Legenden og ikonet fra 1979 blir nå elektrisk. Konseptbilen har det tradisjonelle designet som flere har blitt så glad i. Mercedes lover blant annet å bevare den robuste bruksverdien terrengbilen forventes å ha, også i elektrisk utgave.

  Les mer om Mercedes EQG her.

  mercedes elbil
  Mercedes-Benz Concept EQG, Foto: Mercedes-Benz Norge

   

  Konseptbilen Mercedes Maybach EQS

  Maybach EQS konsept blir helelektrisk, og her satser Mercedes på komfort hele veien. Det skal kjennes som en luksusbil for alle passasjerer med ekstrem komfort i setene, den gode plassen, interiørdesignet, lyd og kjøreegenskaper. Bilmerket beskriver selv interiøret som en suite, så her skal du virkelig kunne boltre deg i egen bil. Maybach EQS konsept har fortsatt den karakteristiske tofargede lakken og forblir en helt unik luksusbil.

  Les mer om Mercedes Maybach EQS konsept her.

  mercedes elbil
  Interiøret i konseptbilen Mercedes Maybach EQS, Foto: Mercedes Norge

   

  Mercedes Vision EQXX

  Dette blir en modell som skal bane veien videre fra den imponerende rekkevidden til EQS på 780 kilometer, til revolusjonerende 1000 kilometer! EQXX er fortsatt en visjon og har ikke dato for produksjonsstart. Her kan du lese mer om EQXX.

  mercedes elbil
  Visjonen Mercedes EQXX som skal ha imponerende rekkevidde på opptil 1000 kilometer, Foto: Mercedes-Benz Norge

   

  Vil du ha mer informasjon? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

    

   Kilde: Mercedes-Benz Media