fbpx

Steinsprut frontrute

En steinsprut kan begynne som et uskyldig irritasjonsmoment, og utvikle seg til et stort problem der hele frontruta må skiftes ut. Ikke la det gå så langt, men bestill heller en time på verksted for steinsprutskade hos Erik Arnesen.

Erik Arnesen Helsfyr AS

Østensjøveien 12, 0661 Oslo

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo

Vi fikser steinsprut før skaden er for stor

Frontruta skal ikke bare gi god sikt til sjåføren, men også støtte opp under airbagens funksjoner og tåle store belastninger ved kollisjoner. Derfor er det av ytterste viktighet at ruta er i god stand. 

Steinsprut kan føre til sprekk i frontruta, lakkskader eller lignende. Våre verksted utfører utbedring og reparasjon av små hakk og sprekker. Ruten kan enkelt repareres dersom sprekken ikke er større enn seks centimeter i diameter og ikke mindre enn tre centimeter fra kanten av glasset. Sprekken må også være utenfor sjåførens synsfelt. 

Temperatursvingninger og fuktighet kan raskt gjøre skaden på frontruta verre. I det skiftende norske været er det altså svært lurt å ta tak i situasjonen så fort det er sprekk eller skade på ruta. 

 

Bør du skifte frontruta?

Dersom skadene er større enn nevnt ovenfor, må du antakeligvis skifte hele frontruta. Dette dekkes som regel av kasko- eller delkaskoforsikring, men du må også betale en viss egenandel. Derfor anbefaler vi å reparere sprekkene så fort steinspruten har inntruffet. 

Hos Erik Arnesen fikser vi frontruten raskt og effektivt. Vi har to forskjellige avdelinger i Oslo: Helsfyr og Rommen. Bestill time i dag!

Erik Arnesen Helsfyr AS

Østensjøveien 12, 0661 Oslo

Ekspress Service – Rommen

Nedre Rommen 1, 0988 Oslo