fbpx

Service 24H – Mobilitetsgaranti

mercedes service 24h mobilitetsgaranti

Mercedes-Benz 24H – Mobilitetsgaranti

Ryggraden i Service 24h er vår flåte av moderne, velutstyrte verkstedbiler, bemannet av våre mest erfarne og kyndige mekanikere. Bilene er klare til å rykke ut 365 dager i året – 24 timer i døgnet, slik at du er sikret et minimum av uvelkommen ventetid.

Når du tar regelmessig service hos et autorisert Mercedes-Benz verksted er du dekket av vår 24-timers mobilitetsgaranti. Det betyr at våre servicebiler vil rykke ut og sørge for at din bil blir reparert på stedet, så fremt det er mulig. På den måten holder vi deg mobil.

Dersom det viser seg at bilen har behov for å et verkstedbesøk, blir den fraktet til nærmeste autoriserte Mercedes-Benz verksted. Ved hjelp av kostnadsfri leiebil eller annen for for transport gir vi deg muligheten til å komme deg videre til ditt bestemmelsessted.

Mobilo mobilitetsgaranti er standard for alle Mercedes-Benz personbiler med førstegangsregistrering fra 01.04.2008*, samt for Viano med førstegangsregistrering fra 01.01.2012.

(for Viano registrert før denne dato gjelder MobilityGo). Mobilo er gyldig i inntil 30 år fra førstegangsregistrering**.

Og sist, men ikke minst: De omfattende ytelsene som raskt og effektivt hjelper deg videre dersom noe uforutsett skjer, gjelder både ved havari/startproblemer og selvforskyldte småtabber (for eksempel nøkkeltap, drivstoff-/olje-/kjølevæskemangel, feiltanking) samt ved ulykker, hærverk eller tyveri av deler***.

 

Servicetelefon 24h: (+47) 67 90 83 00

 

Les om vårt autoriserte Mercedes-Benz verksted på Helsfyr her.

Les om vårt autoriserte Mercedes-Benz verksted på Rommen her.

* Nærmere informasjon om gyldighetsområdet.
For biler fra Bosnia-Herzegovina, Montenegro, Serbia, Tyrkia og Ukraina gjelder Mobilo i første omgang for Mercedes-Benz personbiler med førstegangsregistrering fra 01.07.2010 (unntatt Viano med førstegangsregistrering inntil 31.12.2011 og Vito) og for alle Vianoer med førstegangsregistrering fra 01.01.2012.

** Forutsatt at din bil oppfyller de gjeldende Mobilo-betingelsene.

***Reperasjon og deler betales av eier/forbruker.

Gjelder ikke ved grov uaktsomhet.

Mobilitetsgarantien gjelder ikke for biler som er førstegangsregistrert utenfor Europa.