fbpx

Mobilitetsgaranti

Mercedes-Benz Mobilitetsgaranti

Hva må jeg gjøre hvis noe skjer? Hvor henvender jeg meg ved en skade? Hvem er raskt på stedet ved behov? Mercedes-Benz hjelper deg. Be om hjelp med et knappetrykk i din Mercedes eller et anrop, så skal vi gi råd og veilede deg videre.

Ring Mercedes-Benz Service 24h: (+47) 67 90 83 00
Enten det gjelder en mindre teknisk feil eller større skader: Våre kompetente kontaktpersoner er der for deg døgnet rundt syv dager i uken. De hjelper deg med alle spørsmål vedrørende eventuelle skader og iverksetter hensiktsmessige tiltak. Alt fra personlig oppfølging på stedet og organisering av reisen din videre til optimal reparasjon av din Mercedes. Alt på ett sted – alt for at du skal kunne være mobil og avslappet.

Dersom det viser seg at bilen har behov for å et verkstedbesøk, blir den fraktet til nærmeste autoriserte Mercedes-Benz verksted. Ved hjelp av kostnadsfri leiebil, inntil 3 dager, eller annen for for transport gir vi deg muligheten til å komme deg videre til ditt bestemmelsessted.

Mobilo mobilitetsgaranti er standard for alle Mercedes-Benz personbiler med førstegangsregistrering fra 01.04.2008*, samt for Viano med førstegangsregistrering fra 01.01.2012.

(for Viano registrert før denne dato gjelder MobilityGo). Mobilo er gyldig i inntil 30 år fra førstegangsregistrering**.

Og sist, men ikke minst: De omfattende ytelsene som raskt og effektivt hjelper deg videre dersom noe uforutsett skjer, gjelder både ved havari/startproblemer og selvforskyldte småtabber (for eksempel nøkkeltap, drivstoff-/olje-/kjølevæskemangel, feiltanking) samt ved ulykker, hærverk eller tyveri av deler***.

 

Servicetelefon 24h: (+47) 67 90 83 00

 

Les om vårt autoriserte Mercedes-Benz verksted på Helsfyr her.

Les om vårt autoriserte Mercedes-Benz verksted på Rommen her.

* Nærmere informasjon om gyldighetsområdet.
For biler fra Bosnia-Herzegovina, Montenegro, Serbia, Tyrkia og Ukraina gjelder Mobilo i første omgang for Mercedes-Benz personbiler med førstegangsregistrering fra 01.07.2010 (unntatt Viano med førstegangsregistrering inntil 31.12.2011 og Vito) og for alle Vianoer med førstegangsregistrering fra 01.01.2012.

** Forutsatt at din bil oppfyller de gjeldende Mobilo-betingelsene.

***Reperasjon og deler betales av eier/forbruker.

Gjelder ikke ved grov uaktsomhet.

Mobilitetsgarantien gjelder ikke for biler som er førstegangsregistrert utenfor Europa.