Chat with us, powered by LiveChat

Citan

Mercedes Citan varebil

Med sin allsidighet og tilpasningsdyktighet gir nye Mercedes-Benz Citan svar på de forskjelligste krav til en bydristibusjonsvarebil.

mercedes citan varebil

Her er noe av det du kan velge mellom på Mercedes Citan

  • Tre forskjellige kjøretøylengder: 3.937 mm, 4.321 mm (lang), 4.705 mm (ekstra lang)
  • Tre forskjellige akselavstander
  • Tre forskjellige lastelengder – opptil 2.137 mm og en lastehøyde på 1.258 mm
  • Opptil 3,8 m³ lastekapasitet med en nyttelast mellom 490 og 810 kg
  • Opptil 2,2 tonn tillatt totalvekt
  • Et bredt spekter av motorer
  • En mengde standard- og tilleggsutstyrselementer for mange bruksområder og bransjer.
mercedes citan varebil

Interiør i Mercedes Citan

Høykvalitetsinteriøret i Citan varebil tilbyr en vennlig atmosfære og bidrar ikke bare til at jobben din går enklere, men også til ekte glede.

Det standard høydejusterbare rattet, girspaken, lysbryterne eller bryterne på dashbordet – plassering, utseende og funksjon av førerplassen er iht. vanlige Mercedes-Benz-standard.

Alle betjeningsorganer er ergonomisk plassert innen rekkevidde og kan betjenes intuitivt. Det er lett avlesbare kombiinstrument med girskiftindikator som oppfordrer til økonomisk kjøring.

God kjørekomfort

I Citan varebil sørger det standard varme- og ventilasjonsystemet med manuelt klimaanlegg som kan leveres om ønskelig, for et konstant og behagelig inneklima. Finstøv, pollen, røyk og lukt filtreres ut av uteluften.

Dieselmotorene i Mercedes Citan er utstyrt med et elektrisk PTC tilleggsvarmeapparat. Dette sitter direkte på luftutstrømningsdysen, slik at varmetapet blir så lavt som mulig. Den oppvarmede luften går via det integrerte varme-/viftesystem inn i bilen. Tilleggsvarmeapparatet sørger for rask tining av isede vindusruter, fjerner dugg på rutene og gir mulighet for raskere oppvarming av kupeen. Det er robust, har lang levetid og er miljøvennlig da det ikke har noen utslipp.

mercedes citan varebil

Vil du ha brosjyre, tilbud eller avtale prøvekjøring, kontakter du oss helt uforpliktende her: