fbpx

EQE

Mercedes EQE 300 fra Mercedes-EQ

Den heleletriske Mercedes EQE sedan fra Mercedes-EQ er i størrelse mindre enn luksusutgaven EQS, men likevel tilbyr Mercedes EQE high-end interiør og noen av de samme funksjonene som Mercedes EQS har.

EQE 300 leveres med en rekkevidde på opptil 639 km (WLTP), samt støtte for hurtiglading på 170 kW, og har et bagasjerom på 430 liter.

Pris fra kr. 667.625, –

Mercedes EQE fra Mercedes-EQ

EQE er nok en sportslig utgave fra Mercedes-EQ, i tillegg til høyt fokus på komfort, romslig interiør og det råeste markedet har å by på innen kjøreegenskaper og ytelse. EQE er også spekket med ulike teknologiske funksjoner som gjør kjøreopplevelsen behagelig både for sjåfør og passasjerer.

En Aerodynamisk designperle

Mercedes EQE har et aerodynamiske design som optimaliserte hjul, strømlinjeformet design, hjulspoilere foran og bak, i tillegg til spoiler i bagasjelokket. Mercedes EQE er både en elegant og sportslig luksussedan med god plass i kupéen, førsteklasses materialvalg og blant annet MBUX Hypersreen og Burmester® surround-soundsystem.

Lang rekkevidde og hurtiglading

Med sine aerodynamiske egenskaper og en batterikapasitet er på 89kWh, gir dette EQE en rekkevidde på over 600 kilometer, målt etter WLTP-standarden. Skal man på langtur og likevel ha behov for lading underveis, kan EQE lades med opptil 170kW på hurtigladestasjoner, som under optimale forhold kan gi inntil 250 ekstra kilometer på kun 15 minutter.

Vil du ha mer informasjon om Mercedes-Benz EQE? Da kontakter du oss helt uforpliktende her:

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon

  Nicoline Collett
  Senior Salgskonsulent personbil
  Mob: 976 67 183
  Send e-post til Nicoline

  Mustafa Nur

  Mustafa Nur
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 401 68 253
  Send e-post til Mustafa

  Even Thorgersen

  Even Thorgersen
  Salgskonsulent personbil
  Mob: 939 10 000
  Send e-post til Even